Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«ΟΠΛΟ» της αστικής τάξης η «Χρυσή Αυγή»

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου & Δήμαρχο Αμαρουσίου
Με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτώβρη και των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν στην πόλη μας, καλούμε την δημοτική αρχή και τον ίδιο τον Δήμαρχο, να μην δώσει βήμα στους απόγονους των συνεργατών των Γερμανών ναζιστών και Ιταλών φασιστών, που πολέμησαν με λύσσα την αντίσταση του Λαού μας ενάντια στους κατακτητές.
Σήμερα κάνουν πλάτες σε επιχειρηματίες και σε εκμεταλλευτές. Ταυτόχρονα τίποτα δεν μπορεί να κρύψει την αξιοποίησή τους στους σχεδιασμούς του αστικού πολιτικού συστήματος, να στηρίξουν και να διαιωνίσουν τη σαπίλα της εκμετάλλευσης, ότι δηλαδή έχουν κάνει και κάνουν οι ομοϊδεάτες τους σε άλλες χώρες. Άλλωστε και ο Χίτλερ κοινοβουλευτικά αναδείχτηκε, με τη στήριξη και ανοχή του αστικού πολιτικού κόσμου, των αστικών κομμάτων, στηρίχτηκε οικονομικά και πολιτικά από την αστική τάξη της Γερμανίας αλλά και από μονοπώλια αμερικάνικων και αγγλικών συμφερόντων, ενάντια στην αρχή στους ξένους εργαζόμενους και στη συνέχεια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα της Γερμανίας.
Η «Χρυσή Αυγή» όχι μόνο δεν είναι αντίθετη με το σύστημα αλλά είναι ένα από τα όπλα της αστικής τάξης. Είναι μέρος του συστήματος που έχει συνδέσεις και διασυνδέσεις με αντιδραστικούς θύλακες στην αστυνομία, το στρατό, το παρακράτος και σε ανοιχτή γραμμή με τον υπόκοσμο στις διάφορες παραλλαγές του.
Στις θέσεις, στη δράση τους, αξίζει μόνο ένα πράγμα: Αποκάλυψη, απομόνωση και περιθωριοποίηση.
Γι' αυτό σας καλούμε, ελπίζουμε εκ του περισσού, να μην επιτρέψετε με κανέναν τρόπο την συμμετοχή της "Χρυσής Αυγής" στης εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτώβρη , να μην καταθέσουν στεφάνι , να μην αναγγελθούν από τα μεγάφωνα και με κάθε τρόπο να αποτραπεί κάθε προσπάθεια βεβήλωσης του ηρωικού αντιφασιστικού αγώνα του Ελληνικού Λαού , από μεριάς της ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" στο Μαρούσι. Εφόσον το κρίνετε κι εσείς σκόπιμο, εκτιμούμε ότι μια τέτοια στάση θα μπορούσε να θωρακιστεί και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην επικείμενη συνεδρίασή του, ως εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα.
Οι Κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρουσιού
                                      Νίκος Μπουντούρογλου 
                                           Μαρία Καρλατήρα
                                        Θανάσης Φωτόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου