Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Από μία κλωστή "κρέμεται" η ΚΑΕ Μαρούσι !!!

Προειδοποιητική βολή από FIBA για τις οφειλές στον Χόμαν

Αν το καλοκαίρι του 2010 το Μαρούσι βρισκόταν μία ανάσα από τον γκρεμό, αυτή τη στιγμή κρέμεται από μία κλωστή και από κάτω βρίσκεται το κενό!
Το τελευταίο χαρτί που έφτασε από τη FIBA για τις οφειλές προς τον Τζάρεντ Χόμαν αποτέλεσε την τελευταία προειδοποιητική βολή. Στην επόμενη το Μαρούσι ίσως να μην υπάρχει.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία προειδοποίησε την ΚΑΕ ότι θα της επιβάλλει πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ εάν δεν καταβάλλει μέχρι τις 27 Ιουλίου τα δεδουλευμένα στον Αμερικανό σέντερ (83 χιλιάδες ευρώ).
Επίσχεση εργασίας από υπαλλήλους της ΚΑΕ...

Ο Χόμαν δεν είχε κάνει διακανονιμό το περασμένο καλοκαίρι με τον Αρη Βωβό για την αποπληρωμή του (εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους παίκτες), κάτι που σημαίνει ότι απαιτεί πλέον τα χρήματα άμεσα και εάν ο Δήμος με τον Ερασιτέχνη δεν δραστηριοποιηθούν (και μάλιστα άμεσα), τότε η ομάδα των βορείων προαστίων θα αντιμετωπίζει κίνδυνο να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, η αποχώρηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και η «απειλή» παραίτησης από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ήταν απλά η αρχή, αφού χθες έγινε επίσχεση εργασίας από υπαλλήλους της ΚΑΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου