Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:Εφιαλτικές καταγγελίες για ελλείψεις

          ΣΤΟ ΘΕΟ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ  ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ  ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ !
 "Είναι η μόνη χρονιά που σήμερα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το θέμα της πυρασφάλειας και της πρόληψης".
Στη συνταρακτική αυτή δήλωση προέβη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού(ΣΠΑΠ) Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο "Newsit", το οποίο νωρίτερα πραγματοποίησε οδοιπορικό στην Πεντέλη, όπου διαπίστωσε ιδίοις όμασι  απιστευτα πράγματα, ανάμεσα στα οποία και μία καντίνα στη θέση Πουρναρά με δύο φιάλες υγραερίου εκτεθεμένες στον ήλιο εν μέσω ισχυρών ανέμων !!!
Ο κ. Γ. Πατούλης υπογράμισε επισης πως ενώ ο ΣΠΑΠ και οι Δήμοι περιμένουν τα κονδύλια (τα οποία  με τρομακτική καθυστέρηση εδέησε να εγκρίνει το Υπ. Εσωτερικών) για να μπορέσουν επιτέλους να πάρουν εργάτες και πυροφύλακες, μέχρι στιγμής ούτε οι Δήμοι, ούτε κανείς άλλος Σύνδεσμος δεν πήρε ούτε την υπουργική απόφαση, ούτε φυσικά έχει γίνει εκταμίευση χρημάτων. Εδώ και 2 μήνες, τόνισε,  έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργεις καθαρισμού και αποψίλωσης, ώστε τα ρέματα και οι κοινόχρηστοι χώροι να μην είναι η πυριτιδαποθήκη του βουνού όπως είναι σήμερα.

 Σήμερα έχουμε 11 Ιουλίου και δεν υπάρχει πράσινο φως υλοποίησης των αποφάσεων. Και σήμερα όμως να έρθουν τα χρήματα, για να ολοκληρωθεί η πρόσληψη αυτών των υπαλλήλων θα πάρει πάνω από 20 ημέρες. Εμείς δεν έχουμε λάβει καμία υπουργική απόφαση, η ενημέρωση που έχουμε είναι μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά σε επίπεδο προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου