Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Εκπαιδευτική" βία από "καθηγητές" Χημικών των ΜΑΤ!

Επεισοδιακή - εντός και εκτός υπουργείου - ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα  με την υπ. Παιδείας κ. Αννα Διαμαντοπούλου, αντιπροσωπεία της Συνόδου των Πρυτάνεων, που αντιδρά στο Νόμο Πλαίσιο για την ανώτατη εκπαίδευση.
Η Ηana Διαμαντοπούλου- "Βilderberg" μόλις άκουσε  τους πρυτάνεις  να χρησιμοποιούν τη φράση «κόκκινες γραμμές», κατέστησε σαφές  ότι δεν πρόκειται να δεχθεί κανενός είδους όρια σε διοικητικά ζητήματα.
Την ίδια ώρα εκρηκτικό ήταν το κλίμα και εκτός της αίθουσας όπου πραγματοποιούνταν η συνάντηση, καθώς φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο προαύλιο του υπουργείου στο Μαρούσι, φωνάζοντας καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης συνθήματα κατά του νέου νόμου.
Λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι ομάδα περίπου πενήντα φοιτητών προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο του υπουργείου, την είσοδο του οποίου και είχαν αποκλείσει δυνάμεις των ΜΑΤ.


Οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν, οι φοιτητές άνοιξαν τη μάνικα του νερού που υπάρχει στο προαύλιο και άρχισαν να τους καταβρέχουν και εκείνοι τους απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Τελικά μισή ώρα αργότερα τα επεισόδια εκτονώθηκαν και οι αστυνομικοί τους απώθησαν έξω από την είσοδο του υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου