Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σαρδέλα & ουζάκι, με των Μυτιληνιών το μεράκι !

Eκατοντάδες ήταν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού  Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου & Όμορων Δήμων «Ο Νόστος», που παρά τον καυτό ήλιο, το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής 10 Ιουλίου  έδωσαν το "παρών" στην «3η Γιορτή Σαρδέλας & Ούζου» που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στην πλατεία Αγίας Λαύρας Αμαρουσίου.
Ηταν τέτοια η κοσμοσυρροή, που εγώ προσωπικά στάθηκε αδύνατο να περιμένω στην ουρά για να παραλάβω το πιατάκι με τις σαρδέλες που ψήνονταν επί τόπου στα κάρβουνα... Ωστόσο είχα την τύχη μία εξαιρετική παρέα Μυτιληνιών να μου προσέφει μία γευστικότατη σαρδελίτσα μαζί με ένα 50ράκι ούζου,να το πιώ και να το απολαύσω στην υγειά τους.
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ !
Ξεχωριστό τόνο στο γλέντι  που στήθηκε μεσημεριάτικα,  έδωσε το εξαιρετικό χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Μεσοτοπιτών Αθήνας "ΟΙ ΓΛΕΝΤΙΣΤΑΔΕΣ", οι άνδρες του οποίου είχαν κρεμασμένο στο αριστερό τους αυτί, ένα κλαδάκι Βασιλικό. ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ!
Στην γιορτή "ΟΥΖΟΥ & ΣΑΡΔΕΛΑΣ" που διοργανώθηκε από το  «Νόστο» με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου & τείνει να γίνει  πλέον στην πόλη μας θεσμός, παρέστη και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου. Ο Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αρη Κουζέλη και τα μέλη του Δ.Σ για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης για 3η συνεχή χρονιά, η οποία διατηρεί και αναδεικνύει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού. Διαβεβαίωσε δε πως «στόχος της Διοίκησής του είναι αυτή η ανεπανάληπτη «Γιορτή» να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια..."
Τι να πω; Να τους έχει ο Θεός καλά (τους διοργανωτές), πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε τέτοια εποχή. ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ !!!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Παρτσινέβελος.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στην παρέα που με κέρασε το 50ράκι "Βαρβαγιάννη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου