Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Πρόσω ολοταχώς για το "Κρητικό Κονάκι"

Τη δέσμευση του δημάρχου Γ. Πατούλη ότι θα συμβάλει να δημιουργηθεί στο Μαρούσι ένα "Κρητικό Κονάκι", απέσπασε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» το Σάββατο 25 Ιουνίου, κατα τη διάρκεια  της εκδήλωσης που πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία στο 5o Λύκειο Αμαρουσίου για τη γιορτή του Κλήδονα.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν βροντερό "παρών" και απήλαυσαν μια γνήσια κρητική βραδιά(που διήρκησε εως τις πρώτες πρωϊνές ώρες), με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Γ. Στριλιγκά και κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά του Συλλόγου αλλά και του Συλλόγου Κρητών Βριλησσίων
 Σημαντικότατη ήταν και η συμβολή του πρ. του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου, το γαμoπίλαφο  του οποίου πήρε άριστα,  ενώ μερίδιο στην αναμφισβήτητη επιτυχία της βραδιάς είχε  και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, που διέθεσε τις ηχητικές εγκαταστάσεις.
Συγχαρητήρια στον προεδρεύοντα του συλλόγου Άρη Χαιρέτη  και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατα τη διάρκεια της γιορτής το Δ.Σ. του Συλλόγου  τίμησε τον Στυλιανό Παλάσσαρο για το έργο που παρήγαγε  ως πρόεδρος της «Κρητικής Εστίας». Την τιμητική πλακέττα κλήθηκε και προσέφερεο τέως πρ. του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου και νυν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής  Κώστας Κανελλάκης
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Γ. Καστρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Ε. Κάββαλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Κάββαλος, Δ. Σμυρλής, Κ. Βλάχος, Αλ. Μπρέγιαννης, Ηλ. Γιαννακάκος, Δορ. Κλαπάκης και Μ. Καρανάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου