Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αφησε το εισόδημα των 2.300, για άμισθη θέση

"Ηρωας",  σε περίοδο οικονομικής κρίσης
ο  πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος  όπως εξομολογήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Αμαρουσίου "από αγάπη" για το Μαρούσι, άφησε τον μισθό των 2.300 που ελάμβανε μηνιαίως, για την άμισθη θέση του δημοτικού συμβούλου, προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο λαό που τον τίμησε με την ψήφο του !!!
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπεί στο ΠΑΝΘΕΟ των σύγχρονων ΗΡΩΩΝ, μαζί με τον συνταξιούχο από την Πάτρα που προσέφερε στον GAP την σύνταξή του, για να γλυτώσει η Ελλάς από την Χρεωκοπία...
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δ.Κ. "ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ" Πέτρος Κούκουζας, στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για τα οικονομικά του Δήμου, ο Βασίλης Κόκκαλης παραδέχτηκε τα εξής: "Όντως ήμουν υπάλληλος του Δήμου.  Προσλήφθηκα τον Μάρτιο του 2007.  Ξεκίνησα να πληρώνομαι το Μάιο  με  μισθό 1.500 και τελείωσα πριν ένα χρόνο, λαμβάνονοντας 2.300 . Είναι γεγονός ωστόσο πως όταν πήγα στο αμαξοστάσιο του Δήμου, εργαζόμουν 24 ώρες το 24ωρο ...".
Οπως επισημαίνει ο κ. Π. Κούκουζας, η πρόσληψη του Β. Κόκκαλη  "προφανώς είχε πραγματοποιηθεί από τον αμαρτωλό "Οργανισμό Εργασίας", με σύμβαση που κανένας, πλην του Δημάρχου και κάποιων πολύ κοντινών του, δεν γνωρίζει".
 Πρόσθεσε δε με νόημα:
"Η προκλητική δήλωσή του, πως από αγάπη για το Μαρούσι, άφησε το εισόδημα των 2.300 , για την άμισθη θέση του δημοτικού συμβούλου, αν μη τι άλλο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου