Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ενωμένοι «σαν μια γροθιά»

Καίρια ζητήματα για την πορεία της ομάδας μπάσκετ του Αμαρτουσίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Δημοτικής Αρχής, υπό την προεδρεία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.
 Στη σύσκεψη που διεξήχθη στον απόηχο αρκετών δημοσιευμάτων σχετικά με το δυσοίωνο μέλλον της ομάδας, συμμετείχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, μέλη  του Δ.Σ του Γ.Σ Αμαρουσίου «Ερασιτέχνης» και εκπρόσωποι του Συνδέσμου των Φιλάθλων
Με την έναρξη της σύσκεψης, οι τρεις πλευρές, Διοίκηση της ΚΑΕ, «Ερασιτέχνης», Δημοτική Αρχή και Σύνδεσμος των Φιλάθλων, δήλωσαν ενωμένοι «σαν μια γροθιά», και αποφασισμένοι μαζί, όπως και πέρυσι, να διαχειριστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μετά την αποχώρηση του πρώην Προέδρου Άρη Βωβού.

Άπαντες στη συνάντηση απηύθυναν ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, για την προσφορά του στην πόλη και στην ομάδα του Αμαρουσίου από τη θέση του τεχνικού κατά την περυσινή περίοδο όπως και παλαιότερα. Του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, και στην ομάδα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Δήλωσαν, επίσης, ότι το Μαρούσι θα βρίσκεται κοντά του και θα παρακολουθεί την πορεία του με αγάπη.
Όσον αφορά στο πρόβλημα που προέκυψε με την οφειλή από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, στον παίκτη Τζάρετ Χόμαν, επί προεδρίας του Άρη Βωβού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων στη συνάντηση, δήλωσε: «Είναι σαφές ότι είναι υποχρέωση του Άρη Βωβού, όπως άλλωστε και οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις αλλά και άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν από την περίοδο της δικής του προεδρίας. Η αθέτηση συμφωνίας αφορά εκείνον που την αθετεί. Η ομάδα θα πράξει ως οφείλει, δηλαδή να υπερασπιστεί με κάθε έννομο μέσο το συμφέρον της για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της».
Κατηγορηματικά, σύσσωμοι, Δ.Σ της ΚΑΕ, Γ.Σ.Α «Ερασιτέχνης» και Δήμος Αμαρουσίου, διέψευσαν τα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Προέδρου της ΚΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου, και διάλυσης της ομάδας, καταγγέλοντάς τα ως πλήρως ανυπόστατα και ψευδή.
Για το θέμα της εγγυητικής επιστολής και των εγγραφών που χρειάζονται, επισημάνθηκε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει το φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Σχετικά με την αντικατάσταση του Βαγγέλη Αλεξανδρή, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναφέρθηκε ότι η προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει με νέο τεχνικό που έχει θητεύσει στην ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου, κατάλληλο να οδηγήσει την ομάδα, όπως και πέρυσι, σε νέες αγωνιστικές επιτυχίες.
Ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως σταθερά πράττει κάθε χρόνο, θα συνεχίσει να παρέχει στην ομάδα το γήπεδο για τις προπονητικές και αγωνιστικές της ανάγκες καθώς και όποιες άλλες διευκολύνσεις, ενώ προετοιμάζεται με τη νέα χρονιά να ξεκινήσει τη κατασκευή του νέου σύγχρονου κλειστού γηπέδου στη θέση που σήμερα βρίσκεται το παλαιό κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Γ.Σ.Α «Ερασιτέχνης» Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Γ.Σ.Α «Ερασιτέχνης» Κωνσταντίνος Κουτσούκος, ο Διευθυντής της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου και έφορος του Γ.Σ.Α «Ερασιτέχνης» Ευστάθιος Μόκκας, το μέλος του Δ.Σ του Γ.Σ.Α «Ερασιτέχνης» Γιώργος Ντάλλης, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου των Φιλάθλων Δημήτρης Κουμπιάς, Γιώργος Ντούνης, και Νικόλαος Ντούνης.
 Από την πλευρά του Δήμου Αμαρουσίου εκτός του Δημάρχου συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου, Γενικός Γραμματέας του Γ.Σ.Α «Ερασιτέχνης» και μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου