Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Απάντηση Περιφέρειας Αττικής στον κ. Γ. Πατούλη



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου λίγες μέρες αφότου δοξάστηκε τηλεοπτικώς ως «επαναστάτης» συνδικαλιστής ιατρός χωρίς επιτυχία, επιχειρεί εκ νέου με την ίδια συνταγή να δοξαστεί και πάλι επιτιθέμενος αυτή τη φορά προσωπικά στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.
Επικαλούμενος ψέματα και καταφεύγοντας σε προσωπικές επιθέσεις προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες του Αμαρουσίου, παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Λιλίκα Βασιλάκου ότι το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί και συνεπώς οι κορώνες του Δημάρχου είναι απλώς θεατρικές.
Στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής που ψηφίστηκε χθες 22 Μαρτίου 2011 το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο σ' αυτόν, ώστε σε περίπτωση που δεν ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α. να έχει εξασφαλισμένη την πλήρη χρηματοδότησή του.
Συνεπώς, ο κ. Δήμαρχος καλό είναι να εργαστεί, ώστε να μειώσει το χρέος των 90 εκ. ευρώ στον Δήμο του και όχι να αναλώνεται σε «επαναστατική γυμναστική» εναντίον όσων χρηματοδοτούν έργα για τους δημότες του Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου