Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

"Ψαλιδι" ... στο Δήμαρχο

Τη διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σε εύλογο χρονικό διάστημα να έχουν διευθετηθεί τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους, έλαβαν εκπρόσωποι  του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου κατά τη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.
Συγκεκριμμένα ο Δήμος δεσμεύτηκε να κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση συγκεκριμένων οδών στην περιοχή, θα προχωρήσει σε εργασίες καλλωπισμού, ενώ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να υπάρξει ηλεκτροφωτισμός στον παράπλευρο δρόμο της Αττικής Οδού. Τη θετική απάντηση της διοίκησης του Δήμου έλαβαν το ΔΣ και όσον αφορά στο να γίνουν εργασίες επισκευής στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου αλλά και να περιφραχθεί ο προαύλιος χώρος του.

Σε συνέχεια της συνάντησης, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν προγραμματίσει την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην περιοχή προκειμένου να έχουν ιδίαν αντίληψη των προς διευθέτηση ζητημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου