Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

6 Απριλίου η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Σ.Π.Α.Π

Τα ζητήματα που κατά προτεραιότητα πρέπει να δρομολογηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και τις διαδικασίες που εκκρεμούν και πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, έθεσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, υπόψη των μελών της εκτελεστικής επιτροπής και εκλεκτόρων του Συνδέσμου κατά τη συνεδρίασή τους στο Δημαρχείο της πόλης.
Αφού ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και την οργανωτική προσπάθεια συμβάλλοντας στην επιτυχία της μεγάλης αναδάσωσης στην Πεντέλη την περασμένη Κυριακή, ο πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π επικεντρώθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του Συνδέσμου.
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης – παραλαβής από την προηγούμενη στη νέα διοίκηση του Σ.Π.Α.Π, παρουσία, όπως νομίμως ορίζεται, νομικού, μηχανικού και αρμόδιου υπαλλήλου ήταν ανάμεσα στα κατά προτεραιότητα προς επίλυση ζητήματα που έθεσε ο κ. Πατούλης.
Το ζήτημα της οικονομικής διαφάνειας ήταν ένα δεύτερο, προτείνοντας την εκκίνηση της διαδικασίας διαχειριστικού ελέγχου προκειμένου «να μην υπάρχει καμία σκιά αλλά και πιστοποιημένα να γνωρίσει το νέο ΔΣ την αφετηρία του» όπως επεσήμανε ο κ. Πατούλης, βρίσκοντας σύμφωνους όλους τους συμμετέχοντες.
Στην πρώτη γραμμή της συζήτησης έθεσε και την έγκαιρη προετοιμασία του Σ.Π.Α.Π για το επόμενο στάδιο της δεντροφύτευσης, τα ποτίσματα, αλλά και το θέμα της πυρασφάλειας ενόψει του καλοκαιριού.

Αποφασίστηκε, επίσης, να διεξαχθεί στις 4 Απριλίου 2011 συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συνδέσμου, με την ενημέρωση επί του προγράμματος του Σ.Π.Α.Π, τον ορισμό αντιπροέδρου της εκτελεστικής επιτροπής, την κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου του Συνδέσμου, τις πηγές χρηματοδότησης του αλλά και θέματα οργάνωσης, υποστήριξης που θα συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του, να περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης. Υπόψη της Ολομέλειας θα τεθούν, επίσης, οι προτάσεις της νέας διοίκησης του Σ.Π.Α.Π για συνεργασίες σε επίπεδο εκπαίδευσης εθελοντών, αλλά και ανάπτυξης δεσμών με τους συνδέσμους της Πάρνηθας και του Υμηττού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του Σ.Π.Α.Π: Νίκος Παναγιώτου (Δήμος Κηφισιάς), Βλάσσης Σιώμος (Δήμος Πεντέλης), Κυριάκος Κοντάκης (Δήμος Διονύσου), και οι εκλέκτορες: Αθανάσιος Μαργέτης (Δήμος Σπάτων), Χρήστος Ποτίδης (Δήμος Διονύσου), Βασίλης Κουλουμπής (Δήμος Μαραθώνα), Λεωνίδας Ψυχόπαιδας (Δήμος Κηφισιάς), Νίκος Τζιλιγκάκης (Δήμος Βριλησσίων), Γιάννης Μαγκαφώσης (Δήμος Μαραθώνα).
Από τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Γραμματέας του ΔΣ Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης.

                                  Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π
                                       Γιώργος Ε. Πατούλης
                                      Δήμαρχος Αμαρουσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου