Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Aκυρώνεται η δημοπρασία & όχι το έργο !!!

Δυναμική παρέμβαση έκανε χθες η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή κατοίκων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να αποτρέψουν την ακύρωση του έργου της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Εμπορικού Κέντρου, έργο σημαντικό για την πόλη, τον εμπορικό κόσμο και τους κατοίκους της.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, τα μέλη του Δ.Σ. της πλειοψηφίας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γ. Παπαχρυσάνθου, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κα Δ. Τσουκλείδου, αλλά και πλήθος κατοίκων της πόλης απαίτησαν μέσα σε κλίμα έντασης και έντονων αντιπαραθέσεων να μην εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή η ακύρωση της δημοπράτησης του έργου, μία μόλις ημέρας πριν αυτή πραγματοποιηθεί.
Η Λιλίκα το 1991 κατα των μετατάξεων
Κ. Μητσοτάκη.Για τις μετατάξεις Γ.Α.Π
θα βγάλει τη ντουντούκα από το
αγωνιστικό της χρονοντούλαπο;
 Ο κ. Δήμαρχος κατέθεσε το ψήφισμα που είχε εγκρίνει κατά πλειοψηφία νωρίτερα σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας ότι για την υλοποίηση του έργου της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Κέντρου ο Δήμος Αμαρουσίου και η Νομαρχία Αθηνών έχουν υπογράψει προγραμματική σύμβαση και το έργο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Νομαρχιακό Συμβούλιο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Θεωρούμε απαράδεκτη και αδικαιολόγητη την ενέργεια της Περιφέρειας Αττικής, είπε, να ακυρώσει ένα έργο το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για την αναβάθμιση του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου...
Ο Γενικός Δ/ντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών Θ. Καρδοματέας δήλωσε ότι ακυρώνεται η δημοπρασία και όχι το έργο
Ο κ. Δήμαρχος κάλεσε την Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κα Λ. Βασιλάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Έργων Β. Κόκκαλη και τον Γεν. Δ/ντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Θ. Καρδοματέα να προσέλθουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 και να διαβεβαιώσουν τόσο τα μέλη του, όσο και τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης ότι το έργο θα υλοποιηθεί, γεγονός που έγινε αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου