Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Της Θεοτόκου

Άνοιξε σήμερα, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου & θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, τις πύλες της η Μεγάλη Έκθεση Χριστιανικού  βιβλίου,  στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα Νέα Παλάτια.
Η έκθεση περιλαμβάνει παλιά και νέα χριστιανικά βιβλία, από παιδικά μέχρι σημαντικών ορθόδοξων ασκητών, θεολόγων  και συγγραφέων που αναπτύσσουν την χριστιανική θεολογία και προάγουν την πίστη και την χριστιανική λατρεία. 
Βιβλία σπάνιων εκδόσεων με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές.
Επίσης, κανείς μπορεί να βρει δεκάδες χριστιανικά είδη, ημερολόγια  αλλά και βιβλία για τις ιερές ακολουθίες  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους  της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η Έκθεση είναι καθημερινά ανοιχτή, κάθε Κυριακή 10 π.μ. έως 8 μ.μ. και τις καθημερινές από 10 π.μ. -12 μ.μ. και από 4 μ.μ. έως 7 μ.μ.
Η έκθεση τελεί υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κκ. Κύριλλου και τα έσοδα  εξ ολοκλήρου θα διατεθούν για την αποπεράτωση  του Ιερού Ενοριακού Παρεκκλησίου του  Αγίου Τιμοθέου Αρχιεπισκόπου  Προικοννήσου του Θαυματουργού στα  Νέα Παλάτια.
                                                   ●► « » ▲▼◄  $    $  ◄ ▼▲ « »  ●► €
                            ΠΗΓΗ://www.apopsi-tora.gr/μεγάλη-έκθεση-χριστιανικού-βιβλίου-σ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου