Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Εξαιρετική η εκδήλωση της Β4 ΝΟ.Δ.Ε της Ν.Δ με θέμα:«Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη & Θεραπεία»

Στην ομιλία με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη & Θεραπεία» που διοργάνωσε ο τομέας εθελοντισμού της Β4 ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας, παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, θέλοντας μέσα από τη συμμετοχή της να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στη διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού της Υγείας.
Για τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και τη θεραπεία του, μίλησαν ο ειδικός ακτινοδιαγνώστης του μαστού Πέτρος Μαλακάσης, η χειρουργός μαστού Φιορίτα Πουλακάκη, ενώ το πάνελ συντόνιζε η υπεύθυνη τομέα εθελοντισμού της B4 ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ.
Με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ως γυναίκες οφείλουμε να διασφαλίζουμε το δώρο της ζωής ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη και ασφάλεια στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας. Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί μέσα από τη γνώση και την πρόληψη...


Κάθε γυναίκα όταν γνωρίζει πώς να προφυλαχθεί, όταν γνωρίζει πώς μπορεί να θεραπευτεί, μπορεί και να νικήσει τον καρκίνο. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να διαδώσουμε προς κάθε κατεύθυνση. Η έγκυρη ενημέρωση από χείλη έγκριτων επιστημόνων και η πρόληψη είναι τα όπλα κάθε γυναίκας στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού και ως Όμιλος στηρίζουμε με κάθε μέσο αυτόν τον αγώνα. Συνεπώς μας ενδιαφέρει κάθε ενέργεια που προσθέτει στην ενημέρωση των πολιτών και στη διασφάλιση της καλής τους υγείας, που αποτελεί και βασικό συστατικό της ποιότητας της ζωής και της καθημερινότητας όλων μας. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Β4 ΝΟ.Δ.Ε Σπύρο Αβραμάκο, στην υπεύθυνη του τομέα εθελοντισμού Κορίνα Λιούτα και στους εκλεκτούς ομιλητές για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης».
Στην εκδήλωση θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο κόσμος στον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής Γιώργο Πατούλη.
                                                         € « » $  ●▲▼◄►€ « » $  ●▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου