Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ερχεται πάλι το τέλος του... κόσμου, σε 10 ημέρες!

Το τέλος του κόσμου απέχει μόλις 10 ημέρες...
Νέες θεωρίες συνωμοσίας αναφέρουν αυτή τη φορά την 23η Απριλίου ως ημερομηνία-ορόσημο για την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου και της βιβλικής καταστροφής, και η ένταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Μέση Ανατολή μόνο τυχαία δεν θεωρείται από τους υποστηρικτές τους.
Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται ότι μετρά αντίστροφα για την εκτόξευση πυραύλων στη Συρία, οι εσχατολόγοι αποκαλύπτουν στη βρετανική εφημερίδα «Express» ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία Ηλιος, Σελήνη και Δίας ευθυγραμμίζονται στην Παρθένο για να δώσουν το έναυσμα της βιβλικής Αρπαγής! 
Πρόκειται για το γεγονός κατά το οποίο ο Θεός θα αναστήσει τους νεκρούς και, μαζί με τους πιστούς που είναι ακόμα ζωντανοί, θα αναχωρήσουν από τη Γη, για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να την κατακλύσει η δίκαιη κρίση Του την αμέσως επόμενη επταετία, γνωστή και ως εποχή Μεγάλης Θλίψης.
Την ίδια νύχτα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και ο πλανήτης Νιμπίρου, ο οποίος με τη σειρά του θα σημάνει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και την άνοδο του αντίχριστου. 
Μεταξύ όσων ασπάζονται τα παραπάνω είναι και ο διαβόητος εσχατολόγος Ντέιβιντ Μιντ, ο οποίος είχε στηρίξει την ιδέα ότι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει με γεγονότα που θα συμβούν τον μήνα Απρίλιο.
Τέλος, την ίδια ώρα που ερχόταν στη δημοσιότητα η νέα αυτή θεωρία, κάποιοι μέσω διαδικτύου έκαναν λόγο για «ήχους σάλπιγγας, οι οποίοι καταγράφηκαν (στις 3 Απριλίου) στα ορεινά της Χαβάης», γεγονός που τους οδήγησε στο... συμπέρασμα πως πρόκειται για το σάλπισμα της Δευτέρας Παρουσίας.
                                                                     € $  ●► « » ▲▼◄
ΠΗΓΗ://www.dimokratianews.gr/content/85159/se-deka-imeres-erhetai-pali-telos-toy-kosmoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου