Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πολυκοσμία &στην 27η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου

Σαρακοστιανά και αρτύσιμα προϊόντα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές στην 27η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων από τα Δήμο Αμαρουσίου
Μία ακόμη επιτυχημένη δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου με τη συμμετοχή περισσότερων των 50 παραγωγών, υποστηρίζοντας στην πράξη τα νοικοκυριά και τους ευάλωτους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση.
Η δράση που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη το 2012, αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους καταναλωτές  και μέχρι σήμερα  μέσω αυτής έχουν διατεθεί εκατοντάδες προϊόντα αρίστης ποιότητας εγχώριας παραγωγής, με την καλύτερη δυνατή τιμή.  
Η 27η δράση πραγματοποιήθηκε όπως και όλες οι προηγούμενες με υποδειγματική οργάνωση και τάξη στο χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος. 
Χιλιάδες καταναλωτές έκαναν τις αγορές τους σε σαρακοστιανά και αρτύσιμα προϊόντα, ανάμεσα σε 150 διαφορετικά είδη, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους τόσο ως προς την ποικιλία, όσο και ως προς την ποιότητα και τις τιμές των ειδών προς πώληση.  
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες  των πολιτών, με τους οποίους συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις, κατά την επίσκεψή του στο χώρο διεξαγωγής της δράσης.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης το υπεύθυνο της δράσης κ. Παντελή Τσιτσιμπάση. Επίσης τους εθελοντές και το προσωπικό των Εξωτερικών Συνεργείων για τη σημαντική συμβολή τους, αλλά και τους παραγωγούς για διάθεση μέρους των προϊόντων τους στην εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας και τους κάλεσε με τον ίδιο ζήλο να στηρίξουν και την εκδήλωση για τον εορτασμό του Πάσχα.
Στη 27η δράση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Β/ θμιας Εκπαίδευσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.
     Επόμενο ραντεβού: Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου