Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Στη 1:00 μ.μ, η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

13 θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στη 1:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
Επικύρωση Πρακτικού
1. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2015
2. ΄Eγκριση Τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη προμήθεια κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης
3. ΄Eγκριση ή μη Τεχνικών προδιαγραφών, κατάρτιση όρων διακήρυξης και επιλογή του τρόπου εκτέλεσης για την Προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ».

4. Αντικατάσταση ή μη μελών επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης (Π.Δ. 28/80) και εκ νέου συγκρότηση αυτής
5. Επανάληψη ή μη του διαγωνισμού για την Προμήθεια ειδών ξυλείας για την επισκευή και συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου
6. Έγκριση ή μη κατακύρωσης αποτελέσματος διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών οπωροπωλείου για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών,Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α και λοιπών κοινωνικών φορέων του Νομικού Προσώπου του Δήμου (Ν.Π.Δ.Δ)«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) » , με τη διαδικασία του κατεπείγοντος λόγω κατεπειγουσών αναγκών».
7. Έγκριση ή μη κατακύρωσης αποτελέσματος δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»
8. Eπιμήκυνση ή μη της με αρ.πρωτ. 61567 / 2015 σύμβασης(για εκτύπωση φυλαδίων-αφισών-καρτών -προσκλήσεων κλπ)
9. Eπιμήκυνση ή μη της με αρ.πρωτ. 53411 / 2015 σύμβασης (για ενοικίαση ηχητικών και φωτιστικών εγκαταστάσεων)
10. Απευθείας ανάθεση ή μη της εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»
11. Σύνταξη όρων διακήρυξης για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»
12. Έγκριση για σύνδεση στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης του αντλιοστασίου του δημοτικού πηγαδιού που βρίσκεται στη θέση διεύθυνση Ιόλης πλατεία Αμ. Αρτέμιδος του Δήμου Αμαρουσίου στο Ο.Τ. 854
13. Έγκριση καταβολής επιδικασθέντος ποσού αποζημίωσης βάσει δικαστικής απόφασης Υπόθεση Αγγελικής Καλλιώρα
                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                       ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου