Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Το Πνεύμα της Επιχειρηματικότητας»

Την δεύτερη εκδήλωση της σειράς συζητήσεων «The Spirit of Entrepreneurship» με θέμα: 
«Venturing Smart in the Agro-Food Sector»διοργανώνουν το Ίδρυμα Konrad Adenauer (KAS) Ελλάδος και οι Μονάδες Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου 
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και ώρα 18:00 - 21:00 στην αίθουσα Green Park του Radisson Blu Park Hotel που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 10, κοντά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πρόκειται για το δεύτερο πάνελ της σειράς : 
«Το Πνεύμα της Επιχειρηματικότητας» στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μιλήσουν με δυναμικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Agro-food Business.
Γιατί είναι σημαντική η επιχειρηματικότητα;
Τι να κάνω εάν έχω μία καινοτόμο ιδέα;
Πώς θα μπορούσα να γίνω επιχειρηματίας;
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει να εξελίξω την νεόφυτη επιχείρησή μου;
Έχουν και άλλοι αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα με εμένα;
Πώς τα έλυσαν;
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
The Spirit of Entrepreneurship:
Venturing Smart in the Agro-Food Sector
Working Language English
Tuesday, 31.03.2015, Radisson Blu Park Hotel, 10 Alexandras Avenue 10682 Athens Greece       
18.00h – 18.15h     Meet up – Registration
18.15h – 18.30h     Food Sector Overview – Setting the Stage:
Vaso Papadimitriou, Director General SEVT – Federation of Hellenic Food Industries
18.30h - 19.30h   Venturing Smart in the Agro-Food Sector – Discussion Panel:
We Deliver Taste
Pavlos Georgiadis, Co-Founder, Athens – Milan - Prague

Unismack
Dimitrios Stratakis, Managing Director, Greece
Adamantina House
Christos Pardalis, Co- Founder, Greece
Apostolis Polymenakos, Co-operate, Greece
Farmers Republic
Dimitris Koutsolioutsos, Founder, Greece
Moderation:
Ioanna Sapfo Pepelasis, Associate Professor, Athens University of Economics and Business
19.30h – 20.00h  Open Discussion
20.00h – 21.00h  Networking
ΠΗΓΗ:www.mke.aueb.gr & www.kas.de/griechenland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου