Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Δ. Κλαπάκης:Eμφανής πλέον η προεκλογική στήριξη Λάτση σε Πατούλη!

Λίγος σεβασμός για τη γειτονιά ...Σωρού, δεν βλάπτει! 
Αδιαφορώντας για την πόλη που τον φιλοξένησε, ο Πατούλης με την ομάδα του αποφάσισαν την οικοπεδοποίηση ακόμα και του μέσα στα κυπαρίσσια Ιστορικού Τύμβου Σωρού Αμαρουσίου που διασώθηκε χιλιετίες και τιμά την πόλη μας.

 «Που πας ρε Καραμήτρο» που λέει και ο λαός μας. Καλά, κάνεις δεν τους έχει δώσει να διαβάσουν το βιβλίο του Αντρέα Ζαγκλή, την ιστορία του Αμαρουσίου;
Και μετά παραπονούνται ότι δεν τους αφήνουμε να κάνουν το καταστροφικό έργο τους και τους έχουμε γεμίσει μηνύσεις.
Λίγος σεβασμός για τη γειτονιά Σωρού που πήρε το όνομά της από αυτό το μνημείο δεν βλάπτει. Προ ημερών στην πλατεία του Σωρού(που εμείς σώσαμε από οικοπεδοποίηση), την ώρα έστω που έτρωγαν τα σουβλάκια τους, δεν βρέθηκε κάνεις να του εξηγήσει ότι ο Τύμβος δεν βρέθηκε εκεί τυχαία;
Ούτε τυχαίο ήταν ότι την 17η Οκτώβρη 2013, που συζητήθηκε η Αγωγή μας να δώσει ο Λάτσης 600 εκατ. € στο ΔΗΜΟ, για την πώληση της Δημοτικής Επιχείρησης (που η αξία σήμερα ξεπερνά σε τιμές αγοράς τα 2 δισ.  ενώ ο Δήμος πήρε πεντάρες), αντί να μας στηρίξει η «ομάδα Πατούλη», αρνείται να μας χορηγήσει ακόμα και τα αναγκαία έγγραφα που ζητούσαμε, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη για μετά τις εκλογές, που ο Πατούλης θα έχει φύγει.
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο το ότι μόλις έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες (μετά την 1η απόφαση 1528/2003, την οποία κερδίσαμε), αφού εκρινεε αμετάκλητα το Mall αυθαίρετο) ότι ξανακερδίσαμε τη Διαπλοκή που προσπαθούσε παράνομα να το νομιμοποιήσει, ήρθε πλέον η φανερή προεκλογική στήριξη του Λάτση στον Πατούλη.
Όμως τα 80 στρέμματα πράσινο που έπρεπε να δοθούν στον Δήμο από τον προεκλογικό «Χορηγό» του Πατούλη, πότε θα τα διεκδικήσει;
Και τα 300 εκατ. ευρώ, τα οποία έκρινε ο 6ος Τακτικός Ανακριτής (μετά από παρέμβασή μας) ότι έπρεπε να καταβάλει ο Λάτσης στον (ΟΕΚ) ΟΑΕΔ για το ίδιο έργο… ακόμα δεν πάνε να του τα ζητήσουν! Θόδωρε Αμπατζόγλου ακούς!
Μετά τη μήνυση που καταθέσαμε (βρίσκεται στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για συνέχιση της ανάκρισης) ότι ο Προϋπολογισμός του Δήμου δεν συντάσσεται νόμιμα και ότι τα Δημοτικά Τέλη είναι παρανόμως υπέρογκα (ίσως και αυξημένα 100%) η ομάδα Πατούλη έτρεξε να ανακοινώσει θριαμβευτικά κάποια (12 %) απειροελάχιστη μείωσή τους.
Διαφάνεια σε όλα θέλουμε και αναλυτικά στοιχεία και όχι στάχτη στα μάτια και ονομαστικούς καταλόγους ποιους συγγενείς και φίλους των Δημοτικών Συμβούλων (που τελικά ψηφίζουν τόσα και τόσα ακόμα και την οικοπεδοποίηση του Τύμβου) έχετε διορίσει στον Δήμο.
Να μην ξεχνάμε φυσικά και την ανύπαρκτη, δήθεν κομματική, αντιπολίτευση (στηριγμένη από το ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που είναι όλοι (όπως δηλώνουν) κάθετα και οριζόντια εναντίον μας γιατί είμαστε εναντίον των ρουσφετιών του Πατούλη.
Ρουσφέτια που χρεοκόπησαν τον Δήμο και είναι και το μόνο που οι τοπικοί «εκπρόσωποι» όλων των εδώ κομμάτων ασχολούνται και στηρίζουν σοβαρά, μεθοδικά και με πείσμα.

                             Συνδυασμός «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

                                  Δορύλαος Κλαπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου