Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Στις 6:00 μ.μ. η έκτακτη Γ. Σ. του Περιβαλλοντικού Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλ. Αγ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΚΑΤ

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου στις 6:00 μ.μ. στα γραφεία του «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΚΑΤ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» που βρίσκονται επί της οδού Βασ. Σοφίας 85(1ος όρ. Μεγάρου Τέχνης & Πολιτισμού - απέναντι από το παλαιό Δημαρχείο - τηλ: 210. 80 56 314), θα ενημερωθούν τα μέλη & οι κάτοικοι της Γειτονιάς για τη μελέτη και τις επικείμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή τους. 
Υπενθυμίζουμε ότι στις 16 Μαΐου, ο Σύλλογος παρέλαβε ηλεκτρονικά τις προτάσεις του Δήμου, τις οποίες την επομένη ημέρα (17/5) συζήτησε σε έκτακτη Συνεδρίασή του, το Δ.Σ. 
Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου ομόφωνα αποφάσισαν να απαντήσουν κατ’ αρχήν θετικά, όσον αφορά την πρόθεση του Δήμου για κυκλοφοριακή μελέτη και τις προτάσεις - σχέδια του καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών ειδικού Συγκοινωνιολόγου κ Ευάγγελου Ματσούκη, γιατί όπως υποστήριξαν...
περιλαμβάνει μικρής αλλά στοχευμένης έκτασης παρεμβάσεις στην περιοχή(με τις απαραίτητες ωστόσο τροποποιήσεις - αλλαγές και επισημάνσεις του  Περιβαλλοντικού Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου), για να διευκολυνθεί η κίνηση των μονίμων κατοίκων, να προστατευθεί και να διατηρηθεί η υπάρχουσα πεζοδρόμηση και το φυσικό περιβάλλον, αλλά & την παράλληλη ενίσχυση και απόδειξη του οικιστικού χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής.
Στην σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν εκτενώς οι προτάσεις του Δήμου, οι ενστάσεις, οι προσθηκες και παρεμβάσεις που προτείνει ο Σύλλογος, και και θα ανταλλαγούν απόψεις για την μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση των προτεινόμενων σχεδίων, προκειμένου στην 2η φάση, ο Δήμος σε συνεργασία μαζί με τον Περιβαλλοντικο Εξωραϊστικο Πολιτιστικού Συλλογο «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΚΑΤ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ», να προβεί σε ανοιχτή δημόσια διαβούλευση με την παρουσία φορέων και ειδικών επιστημόνων, σε αναλυτική παρουσίαση όλων των προτάσεων που θα συμφωνηθούν, ώστε να ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή μελέτη και προχωρήσουν οι περαιτέρω ενέργειες εφαρμογής της.

     =========================================

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του «Περιβαλλοντικού - Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΚΑΤ»( η διαδικασία επικυρώθηκε στην Γενική Συνέλευση της 27ης Ιανουαρίου 2013), έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Θωμάς Χατζηπρίμος
Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Νάσιος
Γενικός ΓραμματέαςΠαναγιώτης Παντελούκας
Ταμίας: Γεώργιος Βούλγαρης
Μέλη: Ευγενία Χανιώτη, Δημήτριος Νικολόπουλος & Ελένη Χρυσικοπούλου 
Αναπληρωματικά Μέλη: Παπαδάκη Ευφροσύνη, Θωμάκος Θωμάς,
Βασίλειος Μπακάλης & Παναγιώτης Δενδρινός 

Εξελεγκτική Επιτροπή:
Πρόεδρος: Ταμβάκη - Φρειδερίκη Ιωνά 
Μέλη: Χρυσούλα Κοκκινίδη & Ιωάννης Μαρνέλης 
Αναπληρωματικό Μέλος: Ευάγγελος Πουλάκης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου