Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Ιδιωτικοποιείται" ο Δήμος Αμαρουσίου

  Γραφείο ληξιαρχείου λειτουργεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Στην οργάνωση και λειτουργία γραφείου ληξιαρχείου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, που εδρεύει στο Μαρούσι, προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά τη μεταφορά της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Γαία, στην παραπάνω Γενική Κλινική.
Στο νέο γραφείο του ληξιαρχείου εγκαταστάθηκε αντίστοιχο λογισμικό με αυτό της υπηρεσίας του ληξιαρχείου του Δήμου, ώστε με τη διασύνδεση των υπηρεσιών να επιτυγχάνεται μείωση της γραφειοκρατίας, καθώς και ταχύτερη και πληρέστερη διευθέτηση των εγγράφων.
Παράλληλα ο Δήμος Αμαρουσίου διέθεσε προσωπικό για στελέχωση της υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου γραφείου ληξιαρχείου δήλωσε:


«Η εξυπηρέτηση του πολίτη και η παροχή υπηρεσιών ποιότητας αποτελεί για εμάς κορυφαία προτεραιότητα. Άμεσα με τη λειτουργία Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο, δόθηκαν από τη Διοίκηση οι κατευθύνσεις για τη σύσταση γραφείου ληξιαρχείου στο χώρο της Κλινικής, ώστε ο κάθε πολίτης να έχει τη δυνατότητα να τακτοποιεί άνετα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του γραφείου. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η αποφυγή της ταλαιπωρίας και των άσκοπων μετακινήσεων
Την επίβλεψη για την οργάνωση και λειτουργία του γραφείου ληξιαρχείου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών είχε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνιος Παρτσινέβελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου