Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

«Αύξησαν αντί να μειώσουν τα δημοτικά τέλη»!!!

Μείωση δημοτικών τελών ζητά από τη δημοτική αρχή Αμαρουσίου, με ανακοίνωσή που εξέδωσε  ο Σύλλογος Εργατικών Πολυκατοικιών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος»
«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τη λίστα με τα νέα δημοτικά τέλη. Μεγάλη απορία μας δημιουργήθηκε από τη μαθηματική σκέψη της διοίκησης του Δήμου αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης, που ψήφισαν αυτή τη λίστα, όπου την αύξηση των δημοτικών τελών από 30% - 70% την παρουσιάζουν ως μείωση και μάλιστα με κοινωνική ευαισθησία.
Στις 20/11/2011 έγινε η ετήσια Γ.Σ. του Συλλόγου μας, όπου παραβρέθηκαν τρεις αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις τοποθετήσεις τους, μίλησαν για μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών και όπου χρειαστεί να γίνει, θα γίνει με κοινωνική ευαισθησία.
Από τους κατοίκους τονίστηκε το χαμηλό βιοτικό επίπεδο του οικισμού και ότι δεν αντέχουν άλλα βάρη και άλλα χαράτσια.
Με κομμένους μισθούς και συντάξεις, με χρόνια άνεργους, με ημιαπασχολούμενους, οι άνθρωποι με πολύ κόπο κερδίζουν τη ζωή τους. Ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους να μεταφέρουν την πρότασή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο για μείωση των δημοτικών τελών του οικισμού και σε κάποιες περιπτώσεις για την απαλλαγή τους από αυτά.
Τα σπίτια στις εργατικές κατοικίες είναι από 60 έως 110 τ.μ. και η αύξηση, που τους επιβάλλετε, είναι αυξημένη από 30% - 0%, και αυτό το λέτε κοινωνική ευαισθησία.

Σαν Σύλλογος διαμαρτυρόμαστε έντονα για τα αυξημένα δημοτικά τέλη και ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να δείξει πραγματικά κοινωνική ευαισθησία και να μειώσει από τις σημερινές τιμές τα δημοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους.
Συγχαρητήρια, κύριοι της διοίκησης του Δήμου, συγχαρητήρια και στους κυρίους της μείζονος αντιπολίτευσης. Μαζί ενωμένοι φροντίζετε να μας αποτελειώσετε με βαριές δόσεις κοινωνικής ευαισθησίας».
Σύλλογος Eργατικών Πολυκατοικιών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου