Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Οι μεταλλαγμένοι «μάγκες» της Αριστεράς του γλυκού νερού!

Η είδηση από την Ισπανία, αν και είναι εντυπωσιακή, δεν πρέπει κανονικά να ξαφνιάζει. 
Ο αρχηγός των Podemos Πάμπλο Iγκλέσιας με τη συμβία του, εγκαταλείποντας το νοικιασμένο διαμέρισμα, αγόρασε ένα σαλέ, χτισμένο σε οικόπεδο επιφάνειας 2.000 τ.μ., με πισίνα και ξενώνα, σε μία από τις πιο ακριβές και αριστοκρατικές περιοχές στα περίχωρα της Μαδρίτης. 
Η τιμή που αναφέρεται είναι 540.000 ευρώ, αν και θρυλούνται πολλά για το πραγματικό κόστος, δεδομένων των αξιών των ακινήτων στο προνομιούχο προάστιο της ισπανικής πρωτεύουσας.
Μετά τον σάλο που ξέσπασε ο 39χρονος πολιτικός έσπευσε να παράσχει όλες τις δικαιολογίες για τη νομιμότητα της αγοράς αλλά και για την... αναγκαιότητά της, καθώς η 30χρονη σύντροφός του πρόκειται να γίνει μητέρα. 
Θα έπρεπε, όμως, να γνωρίζει ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό· κι αυτός είναι ένας κανόνας που ισχύει παντού και για όλους. 
Οπως, επίσης, υπάρχουν εκατομμύρια μητέρες που φέρνουν καθημερινά τα παιδιά τους στον κόσμο δίχως να τα μεγαλώνουν σε παλάτια και βίλες.
Ασφαλώς, ουδείς έχει δικαίωμα να μέμφεται τον πλούτο και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής για οποιονδήποτε άνθρωπο. 
Δεν είναι αυτό το θέμα. 
Εν προκειμένω, αυτό που κάθε καλόπιστος διαπιστώνει είναι η ταχύτητα με την οποία μεταλλάσσονται οι απανταχού αριστεροί και αριστερίζοντες μόλις εξοικειωθούν με την εξουσία. 
Ο Iγκλέσιας έκανε, από νωρίς κι αυτός, πολιτική καριέρα ως επικεφαλής των «Αγανακτισμένων». 
Εμφανίστηκε ως υπερασπιστής των αδυνάτων απέναντι στους ισχυρούς και τους δανειστές της χώρας του και, σκορπίζοντας ενθουσιασμό, λειτούργησε ακόμη και ως καθοδηγητής των εν Ελλάδι συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ.
 Χωρίς γραβάτα κι αυτός, με μια μηχανή και με κοτσίδα, έχτισε τον μύθο του αγωνιστή της Αριστεράς, που μάλιστα θα ξεσήκωνε σε εξέγερση ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο. 
Πολιτικά, έβαλε γρήγορα την ουρά στα σκέλη, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού και τον φίλο του, τον κ. Τσίπρα. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να προστεθεί -και προσωπικά- στους «επαναστάτες» που, μόλις γνωρίσουν τη θαλπωρή του συστήματος ξελιγώνονται, ενσωματώνονται σε αυτό και ξεχνούν με τον τρόπο ζωής τους τις «αριστερές ιδεολογίες» και τις ταξικές διαφορές, προς απογοήτευση όσων παρασύρθηκαν και τους πίστεψαν. 
Αυτό είναι το μήνυμα της χθεσινής είδησης από την Ισπανία...
                                                                         € $  ●► « » ▲▼◄
ΠΗΓΗ://www.dimokratianews.gr/content/86298/oi-metallagmenoi-tis-aristeras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου