Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πόλος έλξης για εκατοντάδες καταναλωτές η Ανοιξιάτικη 35η Δράση Αγροτικών Προϊόντων!


Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, εκατοντάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, που σταθερά τιμούν με την εμπιστοσύνη τους την Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσαν το «παρών» στην 35η ανοιξιάτικη δράση για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε προϊόντα αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές.
Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως αντίδοτο στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός. Εδώ και έξι χρόνια στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Με την ευκαιρία της 35ης δράσης, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: 

«Το σταθερό ενδιαφέρον εκατοντάδων καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, αποδεικνύει ότι η επιλογή μας όλα αυτά τα χρόνια να διοργανώνουμε αγορές με μεγάλη ποικιλία σε παραγωγούς και προϊόντα σε προσιτές τιμές είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών τους».
Στην ανοιξιάτικη δράση οι καταναλωτές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 200 προϊόντα. Αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν τα φρούτα και τα ζαρζαβατικά εποχής (κεράσια, φράουλες, βερίκοκα, αμπελόφυλλα, αγκινάρες κτλ.), τα άνθη και τα φυτά.
Οι συμμετέχοντες παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.
Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση.
Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από την πλευρά της, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.
Στην 35η αγορά παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.
Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.
                                                                        € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου