Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«Το Κτήμα Συγγρού ήταν μία αποκάλυψη», για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο «Τα βότανα στη ζωή μας» !

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον χώρο του ΙΓΕ και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων με θέμα: 
«Τα βότανα στη ζωή μας»
Το Ίδρυμα Γεωπονικών Επιστημών σε συνεργασία με το ΚΠΕ Μακρινίτσας, τους Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Α/Βθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Α, Β, Γ, Δ, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά και το ΕΠΑΛ Αναβρύτων οργάνωσαν ένα ξεχωριστό σεμινάριο στον χώρο του ΙΓΕ και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων με θέμα: 
«Τα βότανα στη ζωή μας».
Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.  

Στον χαιρετισμό του ο κ. Παπαδόπουλος, μετέφερε τα συγχαρητήρια του κ. Πατούλη, προς όλους τους συμμετέχοντες καθώς όπως είπε «ολοένα και περισσότεροι, μέσω της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σήμερα ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν σύγχρονες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα ανοίγοντας νέους ορίζοντες προβληματισμού και δράσης».
Συμμετείχαν 170 εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί-δάσκαλοι και καθηγητές, απ’ όλη την Αττική, οι οποίοι προέρχονται από σχολεία που ανήκουν στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Τα βότανα στη ζωή μας» ή ενδιαφέρονται για τα θέματα των βοτάνων και προτίθενται να υλοποιήσουν στο μέλλον προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τους μαθητές τους.
Οι  συμμετέχοντες στο διήμερο σεμινάριο «Τα βότανα στη ζωή μας» έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσειων
Όλοι όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος, του πρώτου που κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 150 εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας Αττικής, Ανατολικής & Δυτικής Αττικής  ευχαριστησαν τους παρευρισκόμενους για τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε:«Το Κτήμα Συγγρού ήταν για εμάς μία αποκάλυψη»!!!
                                                                   € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου