Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ίδρυμα «Konrad Adenauer»:Απο σήμερα έως τις 29 Απριλίου θα διεξαχθεί η Πολιτική Ακαδημία

H Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος «Konrad Adenauer» & της ΟΝΝΕΔ έχει ως σκοπό να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων ανθρώπων που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική, τις πολιτικές νεολαίες, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την κοινωνία των πολιτών.
Μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς. 
Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία.
Η πρόσκληση για αιτήσεις αφορά νέους και νέες έως 35 ετών, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας, με ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή ή την κοινωνία των πολιτών, καθώς και με ένα έντονο ενδιαφέρον για θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής. 
Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.
Για να κάνετε αίτηση παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και στείλτε την έως τις 11 Απριλίου 2018 στο e-mail: 
Jeroen.Kohls@kas.de
Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο ίδιο e-mail.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ίδρυμα «Konrad Adenauer» & τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.
                                                               € $  ●► « » ▲▼◄
                                        ΠΗΓΗ://www.kas.de/griechenland/el/events/76942/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου