Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Γυμνάσιο Εκπαιδευτηρίων Δούκα: Βραβεύτηκε στην γιορτή των Ecomobility & Freemobility 2017-18


Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κατέλαβε την 3η θέση πανελλαδικά στην τελετή απονομής των βραβείων των εκστρατειών Ecomobility και Freemobility 2017-18 για την εργασία που παρουσίασε σχετικά με την ανεμπόδιστη και οικολογική μεταφορά στο Δήμο Αμαρουσίου.
Στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών οι μαθητές και οι καθηγητές που ταξίδεψαν από 30 πόλεις της Ελλάδας έζησαν από κοντά την γιορτή των Ecomobility και Freemobility 2017 - 18 η οποία συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια ζωής.
Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα το οποίο κατέλαβε την 3η θέση πανελλαδικά για την εργασία που παρουσίασε σχετικά με την ανεμπόδιστη και οικολογική μεταφορά στο Δήμο Αμαρουσίου.
Επιπλέον, ιδιαίτερο έπαινο απέσπασε το σχολείο για την 8η συνεχόμενη χρονιά συμμετοχής του στην εκστρατεία αυτή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα Εκπαιδευτήρια Δούκα γι’ αυτή την σημαντική διάκριση αλλά και τον Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Αντώνη Ψύρη ο οποίος όπως τόνισε ο κ. Πατούλης, ενέπνευσε τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά αναζητώντας λύσεις στο ζήτημα της οικολογικής μετακίνησης και ευαισθητοποιώντας την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμος Αμαρουσίου κατέληξε ο κ. Πατούλης όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στηρίζοντας τους νέους της πόλης μας δείχνοντας τον δρόμο της δημιουργίας και των ευκαιριών. 
Η φετινή ομάδα αποτελούνταν από τους εξής μαθητές της Γ´ Γυμνασίου: 
Σοφία Βάγια, Παναγιώτης Σπανός, 
Μαριάννα Γεωργίου, Μαρία Λαμαρη, 
Σεμίνα Ντάκου, Δήμητρα Μπαλέρμα, 
Ιωάννα Μπαλέρμπα, Κατερίνα Ψύρη, 
Μάριος Κυπριώτης , Λυδία Δρόσου  με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Σοφία Σερδάρη.
Σημαντική ήταν και η προσφορά της κ. Χριστίνας Γαλανοπούλου, Επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου  για την αμέριστη υποστήριξη και συμμετοχή σε δράσεις, όπως το διαδημοτικό συμβούλιο υγείας στο οποίο συμμετείχαν ενεργά οι μαθητές του σχολείου με τις προτάσεις τους για τη βιωσιμότητα των πόλεων.
                            .                                 € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου