Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Επανεξετάζεται η μεταφορά του Α.Τ. στο κέντρο του Αμαρουσίου

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Γ. Πατούλη, για τις επιτυχίες του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου
Τα θερμά του συγχαρητήρια απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προς τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Φώτη Τζελέπη, και τους συνεργάτες του, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με την ευκαιρία της νέας αυτής σημαντικής επιτυχίας του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, την εξάρθρωση του κυκλώματος Γεωργιανών διαρρηκτών. 
Στο τραπέζι ετέθη εκ νέου και το ζήτημα της μεταφοράς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος στο κέντρο της πόλης με στόχο την καλύτερη επιχειρησιακή λειτουργία της Υπηρεσίας, την ενίσχυση της αστυνόμευσης αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης μας, τιμώντας το Μαρούσι, πρωταγωνιστεί σε πανελλαδικής εμβέλειας επιτυχίες στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος με τελευταία τη εξάρθρωση του κυκλώματος Γεωργιανών διαρρηκτών που δρούσαν τόσο στην Αττική...
όσο και σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Συγχαίρω ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Τζελέπη, και όλη την ομάδα του Τμήματος Ασφαλείας. Εμείς ως Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ και να στηρίζουμε το έργο της με στόχο την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση των γειτονιών μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης.
Με την ευκαιρία της δια ζώσης επικοινωνίας τους, ετέθη προς επανεξέταση το ζήτημα της μεταφοράς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος σε κτίριο που θα κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ στο κέντρο της πόλης σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου επί της οδού Σουρή, αξιοποιώντας υπάρχουσα μελέτη που έχει εκπονήσει ο Δήμος και πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη στέγαση υπηρεσιών ασφαλείας.
Επικαλούμενος τη σειρά επαφών που είχε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, το τελευταίο διάστημα με τον αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, με επίκεντρο την ενίσχυση της ασφάλειας στο κέντρο της πόλης αλλά και τη βελτίωση της επιχειρησιακής λειτουργίας των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε ότι συζητήθηκε εκ νέου η πρόταση του Δήμου, για την οποία εκφράστηκε θετικά προκειμένου οι Αρχές Ασφαλείας και Αστυνόμευσης της πόλης να είναι πιο εύκολα προσβάσιμες και να λειτουργούν με αμεσότερη ανταπόκριση σε κάθε έκτακτη ανάγκη.
 Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο Υπαστυνόμος Σωτήρης Πάππος, ο Αρχιφύλακας Γιώργος Παπαδάκης, ο Αστυφύλακας Παύλος Παρλακόγλου, και από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου.
                                                            € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου