Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αύριο στις 3:30 μ.μ. η 12η συνεδρίαση του «Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής»

ΟΚΤΩ(08) θέματα περιλαμβάνει η 12η συνεδρίαση του «Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής», η οποία θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
                            ===============================================
1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, για το έργο με τίτλο: 
«Αντικατάσταση χλοοταπήτων και λοιπές εργασίες σε επτά (7) γήπεδα 5Χ5 του Δήμου Αθηναίων», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 470.928,29 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)
●►Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερμ. Κυπριανίδου
2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μεγαρέων και της εταιρείας "Κτιριακές Υποδομές (Κτ.Υπ.) Α.Ε." για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΜΕΛΙ” ΜΕΓΑΡΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγκιστρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: 
«6 ΘΕΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 2.950.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Ανακαίνιση – Αναδιαρρύθμιση κτιρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσίου Στέγης για τη λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης», συνολικού προϋπολογισμού 3.047.080,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος
5. Λήψη απόφασης για την κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την κατασκευή του έργου «ΕΚΤΡΟΠΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΣΟΥΡΕΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ» και υπαγωγή στις προβλεπόμενες διατάξεις του άρθρου 7Α του Ν.2882/2001.
●►Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος.
6. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε έργο, με τίτλο: 
" Ανθεκτική προσαρμογή των Μεσογειακών Πόλεων και Περιφερειών στην κλιματική αλλαγή " (“Resilient based climate change adaptation in Mediterranean cities and regions”), στο πλαίσιο του προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας για την πρόληψη στην πολιτική προστασία και τη θαλάσσια ρύπανση - DG-ECHO “Call for proposals on Prevention and Preparedness projects” - UCPM-2018-PP-PREV-AG: Prevention in
civil protection and marine pollution.
●►Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ι. Τσούπρα
7. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο «Incubed (Μετατρέποντας τον μειονεκτικό σε δημιουργικό χώρο: 
Επωάζοντας την καινοτομία για την ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον τομέα του πολιτισμού και της δημιουργίας)», στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions (UIA).
●►Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου
8. Έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο«Intech4floods: 
καινοτόμες τεχνολογίες για την ασφάλεια από τον κίνδυνο των πλημμυρών», στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions (UIA).
●►Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου
                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                   ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                             ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ
                                                            ●   ♦   ■  € « » ▲▼◄►
                                            =================================
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας
Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού
Τμήμα Συλλογικών Οργάνων και Επιτροπών
Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Λεωφ. Συγγρού 15 - 17
Τ.Κ. 117 43, Αθήνα
E-mail: ssona@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου