Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ στήνεται στο δημόσιο...

Οι διαρκείς προσλήψεις φίλων, συγγενών αλλά και τυχοδιωκτών πολιτών, με την ελπίδα να μετατραπούν σε ψηφοφόρους δεν είναι μια απλή διαφθαρμένη κοινοβουλευτική πρακτική τύπου Μαυρογιαλούρου.
Είναι μια επένδυση για το μέλλον. 
Ένα μέλλον αποσταθεροποίησης του δημόσιου τομέα για όποιον έρθει στην εξουσία, πλην του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη, ο υπουργός προσλήψεων Πάνος Σκουρλέτης έχει κινητοποιήσει τον μηχανισμό αντικατάστασης του ΑΣΕΠ με ένα άλλο συμβούλιο, που θα έχει το όνομα του ΑΣΕΠ, αλλά τίποτε από τα χαρακτηριστικά διαφάνειας του ΑΣΕΠ. 
Ήδη, μέλη του Συμβουλίου παραιτούνται υπό τις αφόρητες πιέσεις της κυβέρνησης και άλλα απειλούνται με εκπαραθύρωση ώστε το Συμβούλιο να απαρτίζεται πλειοψηφικά από συριζαίους.
Ο στόχος είναι, το νέο ΑΣΕΠ να αποφασίζει με ποιο τρόπο θα ερμηνεύει το νόμο ώστε αν οδηγεί συμβασιούχους σε μονιμότητα, κατά παράβαση του Συντάγματος, και συμβασιούχους σε ευνοούμενες σχέσεις εργασίας με φαιδρές πριμοδοτήσεις για «σημαδεμένες» προϋπηρεσίες κυρίως σε υπηρεσίες των δήμων.
Θυμίζω ότι οι δήμοι, που παριστάνουν τις αγνές παρθένες, και πολλοί απ αυτούς κάνουν δήθεν και αντιπολίτευση, είναι πρώτοι στη διαφθορά σε όλες τις έρευνες κάθε Αρχής που ερευνά το δημόσιο. 
Αυτά, γιατί μερικοί δήθεν δεξιοί και την πραγματικότητα τυχοδιώκτες δήμαρχοι βορείων και νοτίων προαστίων, που φλερτάρουν με μεγάλα δημαρχιακά αξιώματα, είναι σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων, με παράνομη μοριοδότηση. 
Ώστε να τους πουλήσουν ότι προσλήφθηκαν «κατόπιν ενεργειών τους».
Έτσι, και τα υπουργεία Σλουρλέτη και Γεροβασίλη θα έχουν κάνει την ψηφοθηρική τους δουλειά αλλά και οι δήμαρχοι! 
Δηλαδή, θα ρωτήσει κάποιος καλοπροαίρετος αφελής, να μην βρει δουλειά ο κόσμος; 
Να βρει και να παραβρει. Αλλά, να βρει δουλειά. 
Όχι θέση αράγματος και μισοδουλειάς εις υγείαν του κορόιδου, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση. 
Η οποία δεν ενδιαφέρεται για το έργο που θα παράγουν οι χιλιάδες διορισμένοι. 
Ενδιαφέρεται για τα ψηφαλάκια τους και για κάτι ακόμα σοβαρότερο:
Με όλους αυτούς τους φωτογραφικούς και παράνομους διορισμούς γραμματέων και στελεχών στα υπουργεία, αλλά και δήθεν εργαζόμενων (στην ουσία απλώς μισθοδοτούμενων στους δήμους) με τις διαβλητότατες μεθοδεύσεις του νέου ελεγχόμενου από την κυβέρνηση ΑΣΕΠ, οι συριζανελ στήνουν την επανάκαμψή τους στην εξουσία, αν τη χάσουν στις εκλογές.
Μια επανάκαμψη, που οραματίζονται μέσα από δύο δρόμους. 
Ο ένας είναι η κωλυσιεργία, η ανυπακοή, η αντίδραση των φυτεμένων συγγενών και φίλων γραμματέων και άλλων αξιωματούχων στα υπουργεία, στη διάρκεια μιας κυβέρνησης από άλλο κόμμα. 
Ο δεύτερος είναι ο απεργιακός ξεσηκωμός των φυτεμένων στους δήμους αν μια επόμενη κυβέρνηση τολμήσει να εφαρμόσει τους νόμους και το Σύνταγμα, ώστε να μην πληρώνει κερατιάτικα ο πολίτης νέους καρεκλοκένταυρους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν αποδείξει ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι η λειτουργία του κράτους σε όφελος του πολίτη. 
Τους ενδιαφέρει αν λειτουργεί σε όφελος του κόμματος και των συγγενών. 
Επομένως, δεν έχουν καμιά επιφύλαξη να «το κάνουν Κούγκι» αν χάσουν την εξουσία. 
Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμβασιούχοι θα τους χρησιμεύσουν ως Πέμπτη φάλαγγα σ αυτό το σκοπό.
Ή εμείς ή αυτοί, έχει διατρανώσει η κυβέρνηση. 
Για τους πολίτες και την Ελλάδα, κουβέντα. 
Στην πραγματικότητα το σύνθημα είναι «ή εμείς ή κανείς». 
Όπου «κανείς» είναι το χάος. Μέσα στο οποίο ο λύκος χαίρεται.
Το τραγικό είναι ότι αρκετοί συμβασιούχοι της καθαριότητας σε δήμους, που μένουν έξω γιατί ο υπουργός διορισμών Π. Σκουρλέτης βιάζεται να ανακοινώσει προσωρινά αποτελέσματα του διαβλητού διαγωνισμού ΑΣΕΠ χωρίς αυτούς, τον καταγγέλλουν μεν για καθοδηγούμενο απ αυτόν ΑΣΕΠ, αλλά ζητάνε από την άλλη παράταση του διαγωνισμού για να μπουν κι αυτοί! 
Όλη η διαφθορά συνειδήσεων της χώρας συμπυκνωμένη.
Συμπέρασμα: 
Αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες εκλογές η χώρα είναι καταδικασμένη να καταστραφεί από τη ανίδεη και λαϊκίστικη πολιτική του, που θα τινάξει την οικονομία ακόμα πιο πολύ στον αέρα. 
Αν χάσει τις εκλογές η χώρα θα βυθιστεί σε μια ακυβερνησία, από την υπονόμευση της δημόσια διοίκησης από τους φυτεμένους συριζαίους και τους διορισμένους καρεκλοκένταυρούς.
Ο Έρντοαν βρυχάται κατά της Ελλάδας, αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι απ’ έξω. 
Ποτέ δεν ήταν. 
Μέσα είναι το σαράκι που τρώει τα σωθικά της χώρας.
                                                              Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
                                                                       € $  ●► « » ▲▼◄
ΠΗΓΗ://www.liberal.gr/arthro/196909/apopsi/stili-alatos/i-5i-falagga-tou-syriza-stinetai-sto-dimosio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου