Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο Τσίπρας «χαρίζει» τη Μακεδονία στους Βουλγαρο-Σκοπιανούς!

Ο Αλέξης Τσίπρας «παρέκαμψε» την Ελλάδα, τη χώρα που υποτίθεται ότι κυβερνά. 
Ασκησε προσωπική εξωτερική πολιτική - σίγουρα όχι για λογαριασμό του έθνους και του λαού, αλλά για την ικανοποίηση αξιώσεων ενάντιων προς τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, σε συνέντευξη Τύπου, είπε σε Σκοπιανή δημοσιογράφο τα ακόλουθα: 
«Εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija. Και αυτό έχει μια αξία να το δείτε όλοι σας, διότι κάποιοι νομίζουμε ότι πάμε να δώσουμε εμείς ένα όνομα το οποίο εδώ χρησιμοποιούν πάνω από μια 25ετία - μην πω μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αλέξης Τσίπρας, λειτουργώντας με την αυθαιρεσία Ασιάτη μονάρχη ή δυτικού φεουδάρχη του Μεσαίωνα, χωρίς να ρωτήσει τον λαό, τη Βουλή, τους θεσμούς της χώρας, χάρισε το ιερό όνομα της Μακεδονίας στους ιστορικούς πορτοφολάδες των Σκοπίων, προσδίδοντας μάλιστα μια… ιστορικότητα στην καπηλεία του ονόματος.
Με τη λογική Τσίπρα, είναι «ευχής έργον» αυτό το κρατίδιο στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής να ονομάζεται Γκόρνα (δηλαδή «Βόρεια») Μακεδονία, αφού αυτή η ονομασία χρησιμοποιείται εδώ και τουλάχιστον 25 έτη.
Η «παράκαμψη» αυτή, η οίηση της εξουσίας και η περιφρόνηση της άποψης της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός δεν υπολογίζει τίποτα από όσα θα υποχρέωναν έναν υπεύθυνο ηγέτη να σταματήσει ό,τι έχει ξεκινήσει και να αναθεωρήσει την απόφασή του.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ίδιος, ο υπουργός Εξωτερικών και μια ομάδα ευρισκόμενη εγγύς του Μεγάρου Μαξίμου έχουν αποφασίσει, για λόγους που θα υποχρεωθούν να εξηγήσουν κάποτε στον λαό, να παραχωρήσουν σε αντιπάλους της Ελλάδας κάτι που δεν τους ανήκει.
Η χειρονομία του κ. Τσίπρα προς τους Σκοπιανούς δεν έδειξε να είναι μια αβλεψία της στιγμής, αλλά κίνηση ενταγμένη σ’ ένα ευρύτερο σχέδιο. 
Τα ακριβές περιεχόμενο αυτού του σχεδίου δεν είναι γνωστό, αλλά, αν κρίνει κανείς από όσα έχουν συμβεί για την υλοποίησή του, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, όχι τα ελληνικά.
                              ΠΗΓΗ://www.dimokratianews.gr/content/84482/o-tsipras-harizei-ti-makedonia
                                                                      € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου