Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Oμόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου

Με ομόφωνο ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου επαναλαμβάνει την πάγια θέση του για μόνιμη και σταθερή εργασία των εργαζομένων συμβασιούχων στους ΟΤΑ και απαιτεί από την κυβέρνηση την άμεση νομοθετική ρύθμιση - (21/6/2017)
Γ. Πατούλης: Απαιτούμε από τον κ. Σκουρλέτη άμεσα να τηρήσει τη δέσμευσή του για νομοθετική ρύθμιση. Δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και θα αγωνιστούμε μαζί τους      
Την επικαιροποίηση της απόφασης  που ελήφθη την 30η Μαΐου 2017 (212/2017) και αφορούσε στους εργαζομένους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιου Αμαρουσίου σε έκτακτη συνεδρίαση, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017,μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου
Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη το Δημοτικό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την πάγια θέση του υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας των εργαζομένων συμβασιούχων στους ΟΤΑ, απαιτεί από την κυβέρνηση την άμεση νομοθετική ρύθμιση χωρίς όρους και προϋποθέσεις και δηλώνει ότι θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για να μην απολυθεί κανείς από το Δήμο Αμαρουσίου.
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 212/2017
«Απαιτούμε από την κυβέρνηση την άμεση νομοθετική ρύθμιση για μόνιμη και σταθερή εργασία χωρίς όρους και προϋποθέσεις για τους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ.
Σε αντίθετη περίπτωση, η κυβέρνηση φέρει την πολιτική ευθύνη για ότι θα ακολουθήσει.
Είμαστε στο πλευρό των συμβασιούχων εργαζομένων και θα αγωνιστούμε μαζί τους με όλες μας τις δυνάμεις για να μην απολυθεί κανείς από το Δήμο Αμαρουσίου.
Δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος στην πόλη μας.

Δεν περισσεύει κανένας εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.»
======================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου