Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Eπιτυχές το ξεκίνημα του Α’ Κύκλου του θερινού camp του Δήμου μας

Γ. Πατούλης: Όλα μας τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα έτσι που να πληρούν τους όρους & τις προϋποθέσεις για μάθηση, άθληση & πολιτισμό
 Ένα μοναδικό θερινό Camp που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, προκειμένου να περάσουν την περίοδο των διακοπών τους ευχάριστα και δημιουργικά, αποκτώντας νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες άνοιξε τις πύλες του για την Α’ περίοδο, από 19/6 – 30/6.
Το Camp του Δήμου Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου  κ. Γιώργου Πατούλη από εφέτος εμπλουτίζεται και παρέχει νέα ερεθίσματα στα παιδιά στον τομέα του πολιτισμού. 
Το θεατρικό παιχνίδι, το σκάκι, η τέχνη της φωτογραφίας και η μουσική προπαιδεία θα βρεθούν στο επίκεντρο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μαζί με τις αθλητικές δράσεις και τα αγωνίσματα.
Με αφορμή την έναρξη του Α’ Κύκλου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Τα καλοκαιρινά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου  ευνοούν την ανάπτυξη του ανθρώπινου νου και απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα. 
Αυτή η αύξηση του δείκτη ευκαιριών για διάλογο και καλλιέργεια της ανθρώπινης ευφυΐας, βοηθάει  τα παιδιά, τα κοινωνικοποιεί και μέσα από τις πολυποίκιλες δραστηριότητες αναδεικνύουν τα χαρίσματα κάθε παιδιού.
Συμπερασματικά μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι όλα μας τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα έτσι που να πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για μάθηση, άθληση και πολιτισμό κατέληξε ο κ. Πατούλης.
Στον εναρκτήριο Α’ Κύκλο παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχός κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου