Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Στις 10:00 π.μ. η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε

Συνάντηση του Προέδρου Γ. Πατούλη,  του Προεδρείου του Δ.Σ. & των επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ στις 11 π.μ. με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη – Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αιρετών & εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης έξω από το Υπουργείο
Η ενημέρωση για το ζήτημα των Συμβασιούχων μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και η λήψη απόφασης για την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών για την επίλυση του ζητήματος θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ,  σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10.00 π.μ..
Στις 11:00 π.μ, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Προέδρου Γ. Πατούλη, του Προεδρείου του Δ.Σ. & των επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα από κοινού λύσεις, που θα αντιμετωπίζουν ριζικά το πρόβλημα, διασφαλίζοντας την παραμονή των συμβασιούχους στους Δήμους.
Την ίδια ώρα που θα γίνει η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αιρετών και εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 και Δραγατσανίου 2).
Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με σχετικές επιστολές που απέστειλε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στην ΠΟΠ-ΟΤΑ καλεί τα Προεδρεία τους να παραστούν στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις θέσεις τους, έτσι ώστε να διαμορφωθεί κοινή πρόταση για την επίλυση του ζητήματος, η οποία θα παρουσιαστεί αμέσως μετά τη συνεδρίαση στον αρμόδιο υπουργό Π. Σκουρλέτη.
                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                          Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, 
                                                E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου