Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Από αύριο έως & την Κυριακή το «7ο Motor Festival»

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου έχει πλέον αρχίσει.
Tο προσεχές τριήμερο από αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, το «7ο Motor Festival»  έρχεται στο ΟΑΚΑ για να συναρπάσει! 
Έρχεται να προσφέρει σούπερ θέαμα, να κάνει ακόμη και όσους δεν γνωρίζουν το μηχανοκίνητο αθλητισμό να τον λατρέψουν, αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο.    
Το «7ο Motor Festival» έχει κοινωνικό και φιλανθρωπικό  πρόσημο.
Όσοι θα είναι συμμέτοχοι στην μεγάλη αυτή γιορτή μπορούν να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά την προσέλευση τους στο ΟΑΚΑ, σε ειδικό περίπτερο που θα έχει στηθεί στο χώρο.
Την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 19:00 η αυλαία του Motor Festival θα ανοίξει με το Opening Party και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ τα σόου θα είναι αναρίθμητα. 
Τις ίδιες ώρες θα είναι ανοιχτό και το περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου για όσους μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου