Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Με την «Τρόϊκα» των Συλλόγων ΣΥΝαντήθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Για τρέχοντα θέματα των περιοχών συζήτησε χθες με τα Διοικητικά Συμβούλια της «Τρόϊκας» των Συλλόγων, «Πολυδρόσου για την ποιότητα ζωής & τον πολιτσμό»,  «Παραδείσου» & «Προστασίας Περιβάλλοντος Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Αμαρουσίου κ. Θανάσης Φωτόπουλος.
Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο Σύλλογος Πολυδρόσου, στην ΣΥΝάντηση παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των ΔΣ  κ.κ. Κέλλυ Δάνου, Γωγώ Βαρδουλάκη & Παναγιώτης Πάντος καθώς & τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Πολυδρόσου κ.κ. 
Βασίλης Καπρινιώτης & Γιάννης Κορομπίλης(δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου).  
Ο κ.  Θανάσης Φωτόπουλος επισκέφτηκε το σύνολο της διαδρομής του ποδηλατοδρόμου στο έργο της βιοκλιματικής από την οδό Καραμανλή έως τη Λ. Κηφισίας  και προσωπικά διαπίστωσε τις ελλείψεις και ατέλειες του έργου,  τα αδιάνοικτα τμήματα των παραδρομών της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης, το αδιέξοδο – αδιάνοικτο τμήμα της οδού Ροδοδάφνης, τα μη ηλεκτροφωτισμένα τμήματα της οδού Ευζώνων  το χώρο των 9 στρεμμάτων στη συμβολή ΑΟ, Λ. Πεντέλης και Φραγκοκλησιάς  που οι τοπικοί σύλλογοι διαχρονικά ζητούν την ανάπλαση του από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.

Ενημερώθηκε για τα θέματα οδικής ασφάλειας του Πολυδρόσου και Παραδείσου, τις δυσκολίες μετακίνησης εξαιτίας των εκκρεμοτήτων των κυκλοφοριακών μελετών και για τα θέματα των ομβρίων που από δεκαετίες απασχολούν και τις 2 ΠΕ.
Για τη συνεδρίαση του ΔΣ της  Τρίτη 30 Μαΐου η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει καταθέσει σχετική ερώτηση για τον ποδηλατοδρόμο και το έργο της «βιοκλιματικής»,  που εκτιμάται ότι θα συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης καθώς για το ίδιο θέμα έχει καταθέσει ερώτηση που εκκρεμεί η συζήτηση της από 9-5-2017,  η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Διακολιού.
Λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων σχετικά με το έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων», η παρουσία όλων μας επιβάλλεται στο Δημοτικό Συμβούλιο  της  Τρίτης  30 Μαΐου 2017 στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).   
 ΠΗΓΗ:syllogospolydrosou.blogspot.gr/2017/05/3_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου