Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Oλοκληρώθηκε η Ημερίδα εργασίας του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού έργου IMPRESS

Με την συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε η Ημερίδα εργασίας του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού έργου IMPRESS (Ιmproving Preparedness & Response of Health Services in Major Crises) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συντονιστής του οποίου είναι η INTRASOFT International S.A και εταιρίας του οποίου είναι το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.Ε.Π.Υ) του Υπουργείου Υγείας.
Τον Δήμο Αμαρουσίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης  ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.

Με αφορμή την παρουσίαση του εργαλείου IMPRESS το οποίο αφορά θέματα επείγουσας ιατρικής και διαχείρισης κρίσεων υγείας, μίλησε για την χρησιμότητα ενός τέτοιου εργαλείου στην διαχείριση κρίσεων και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας , αφού θα μπορούσε να βοηθήσει στο έργο των Συντονιστών Τοπικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων που ήδη υπάρχουν και λειτουργούν.
Στην Ημερίδα  συμμετείχαν Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί υγείας και εταιρείες ανάπτυξης ΤΠΕ, από Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρο και Ελλάδα.

                                        =======================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου