Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Εμπρακτη στήριξη στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αμαρουσίου

Την έμπρακτη στήριξη τους για άλλη μια φορά έδειξαν οι πολίτες του λεκανοπέδιου Αττικής  στην πρωτοβουλία του Πρόεδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ίδρυσης Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου στην Αθηνά  με έδρα το Μαρούσι.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ξεκίνησε  ο Γ΄ Κύκλος του ΑΛΠ με θέμα «Η Επιστήμη της Ευτυχίας».
Την επιστημονική  επίβλεψη του συγκεκριμένου προγράμματος την έχει ο Dr. Σταλίκας Αναστάσιος καθηγητής ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου ,ψυχοθεραπευτής και πρόεδρος της Ελληνικής Θετικής Ψυχολογίας.
Οι διαλέξεις ξεκίνησαν με την Dr. Μερτίκα Αντιγόνη η οποία ανέπτυξε το θέμα «Αισιοδοξία, απαισιοδοξία. Η δύναμη της επιλογής».
Ο κ. Πατούλης στο χαιρετισμό του καλωσόρισε του πολίτες – δημότες στο Κύκλο του ΑΛΠ στο Μαρούσι λέγοντας ότι νιώθει πολύ υπερήφανος που για άλλη μια φόρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για την Δια Βίου Μάθησης .
Ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΑΛΠ κ. Ελένη Βουγιούκαλου και τον Συντονιστή του ΑΛΠ Επικοινωνιολόγο κ. Ανδρέα Θεωδορακόπουλο για την ιδιαίτερη συμβολή τους και συνεργασία σε αυτή την καινοτόμο προσπάθεια για το όφελος των πολιτών.
Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε ότι αυτή η επιτυχημένη προσπάθεια θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο με επιπλέον κύκλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου