Τρίτη 11 Απριλίου 2017

«ΕΝΟΤΗΤΑ»:Εκγρίθηκαν ο απολογισμός δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής & ο οικονομικός απολογισμός

Διεξήχθησαν την Κυριακή  9-4-2017 με επιτυχία οι εργασίες της 1ης ετήσιας γενικής συνέλευσης της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»
Η Συνέλευση ενέκρινε με πλειοψηφία (1 λευκό) τον απολογισμό δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής και ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό.
Αναγνωρίστηκε η ουσιαστική συμβολή της παράταξης στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κοινωνία, ιδιαίτερα στη διεκδίκηση λύσης προς το συμφέρον της πόλης σχετικά με την τρέχουσα «νομιμοποίηση» του Mall.
Διαπιστώθηκε το αυξημένο κύρος της στους δημότες και η αναγνώριση της ως της κύριας αντιπολιτευτικής δύναμης στη Δημοτική Αρχή Πατούλη.
Στη συνέλευση κατατέθηκαν πλήθος προτάσεων για τη βελτίωση της πολιτικής και επικοινωνιακής παρουσίας της παράταξης που θα ληφθούν υπόψη από τη συντονιστική επιτροπή.
Τονίστηκε η ανάγκη για την επεξεργασία λεπτομερών θέσεων για όλα τα προβλήματα της πόλης και η ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών.
Έγινε ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και καθορίστηκε πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει συγκέντρωση-συζήτηση για να διαμορφωθούν οι θέσεις της παράταξης
Η παράταξη επιβεβαίωσε την πάγια θέση της για την επιλογή της απλής αναλογικής ως πάγιου εκλογικού συστήματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Η συνέλευση έκφρασε ομόφωνα τη συμπαράσταση της στο δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο και ζήτησε να αποκατασταθεί άμεσα το δημοκρατικό δικαίωμα  της έκφρασης στην πόλη που πλήττεται από ομάδες κρούσης οργανωμένων  συμφερόντων.
Στη συνέλευση παραβρέθηκαν εκτός του επικεφαλής Λ. Μαγιάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικ. Ψάλτη, Π. Κούκουζας, Δ. Κουτσουβέλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Π. Δαμιανός, ο πρόεδρος της ΄Ενωσης Γονέων Αμαρουσίου Β. Μπούρας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Ν. Κατσούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου