Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Αμάσητη προπαγάνδα από τα «ανεξάρτητα» Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης

Ντροπή σας παπαγαλάκια του Τραμπ του Ερντογάν & των Αγγλο - Γάλλων!!!
«Γιατί κάποιος δεν μας εξηγεί τι δουλειά είχαν αυτά τα παιδιά μέσα σε μυστικό κρησφύγετο της al- Qaeda, βαθειά μέσα στο βουνό;
Άλλο ένα φτηνό προπαγανδιστικό τρικ τους από τα «Λευκά Κράνη».
Κι όποιος παίρνει τα «Λευκά Κράνη» στα σοβαρά
δεν είναι σωστός επαγγελματίας».
 Follow Fares Shehabi
المهندس فارس الشهابي الصفحة الرسمية الوحيدة
Fares Shehabi
Πριν σχεδόν πέντε δεκαετίες, όταν ξεκινούσα την θητεία μου στα Διεθνή - Εξωτερικό Δελτίο το έλεγαν τότε - η πρώτη φράση που μου είχαν μάθει οι δάσκαλοί μου, αξέχαστοι σπουδαίοι Δημοσιογράφοι της Εποχής, ήταν «READ BETWEEN THE LINES – Μην έχεις εμπιστοσύνη σε όσα θέλουν να σου περάσει η προπαγάνδα του «Associated Press»! 
Τότε ήταν και η μοναδική πηγή στις άμεσες ειδήσεις, επειδή ο ξένος Τύπος έφτανε την επομένη…
Σ΄όλη μου τη δημοσιογραφική καριέρα, διατήρησα αυτό τον μπούσουλα. 
Έτσι νοιώθω μεγάλη απογοήτευση, όταν παρακολουθώντας την πρόσφατη ειδησεογραφία ΣΕ ΟΛΑ - μα ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, άκουσα αποκλειστικά και μόνο αυτά που ήθελαν να μας περάσουν εκείνοι που δημιούργησαν τον πόλεμο στη Συρία. 
Εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή ενός κράτους –-επειδή δεν τους άρεσε ο ηγέτης του- κι επειδή είχαν άλλα γεωπολιτικά σχέδια για την περιοχή. 
Όπως στο Ιράκ, πριν αρκετά χρόνια ή τη Λιβύη πχ. 

Που έχουν στο κάτω - κάτω ευθύνες όχι μόνο για τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, αλλά και τα εκατομμύρια πρόσφυγες
Τους οποίους μην ξεχνάμε ο Τραμπ έχει αποκλείσει να πάνε στις ΗΠΑ…
Έτσι για μια ακόμη φορά, η προπαγάνδα των δυτικών Μέσων, δαιμονοποίησε το καθεστώς που δεν έχουν κατορθώσει να ανατρέψουν - οι «ΚΑΛΟΙ» επειδή το στηρίζουν Ρωσία - Κίνα (φευ) Ιράν και Χεσμπολά.
 Ό,τι πιο ενοχλητικό υπάρχει στον πλανήτη δηλαδή.
Μάθαμε πάντως, ότι ο πρόεδρος Τραμπ (πότε άραγε είναι καλός και πότε όχι;) αποφάσισε να κάνει τούμπα, κι από εκεί που έλεγε ότι ο Άσαντ θα παίξει ρόλο στην επίλυση του συριακού προβλήματος, να απειλεί πλέον:
 «Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν μονομερή δράση αφού το παγκόσμιο σώμα απέτυχε να δράσει».
Κι έστειλε κάπου εξηντα  Τόμαχοκ, (από τους οποίους όμως, ούτε οι μισοί δεν βρήκαν στόχο) στην συριακή αεροπορική βάση της  Χομς.
Δεν μεταδόθηκε όμως η φράση του Ρώσου αντιπροσώπου στον ΟΗΕ Vladimir Safronkov «οι τρομοκράτες (έτσι χαρακτήρισε τα Λευκά Κράνη) προσπαθούν αν προκαλέσουν προϋποθέσεις για να γίνει στρατιωτική επίθεση εναντίον κυρίαρχου κράτους».
Κι ύστερα στρεφόμενος προς του αντιπροσώπους των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, τους ρώτησε:
«Το γεγονός που περιγράφετε συνέβη πραγματικά;
Έχετε ελέγξει τι ακριβώς γράφετε;
Αλλά γιατί να μεταδοθεί κάτι τέτοιο που χαλάει τη σούπα. 
Κι ο Safronkov επισημαίνει ακόμη πως τα «λευκά κράνη» έχουν στείλει μπερδεμένες αναφορές. 
«Η άποψή τους συνεχώς αλλάζει. 
Μιλούν για βόμβες από ελικόπτερα & κατόπιν από αεροπλάνα».
Ακούσατε μήπως πως σύμφωνα με το Ρώσο υπουργό Εξωτερικών ο οποίος απέρριψε το σχέδιο ψηφίσματος στο ΣΑ του ΟΗΕ, και σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova το ψήφισμα είναι απαράδεκτο.
Πόσοι παπαγάλοι - έστω για λόγους αντικειμενικότητας, αναμετέδωσαν την ρωσική άποψη, πως «τοδηλητηριώδες αέριο ανήκε στους αντάρτες και διέρρευσε από αποθήκη που επλήγηαπό συριακές βόμβες».
 Αλλά και κάτι άλλο: 
Έτσι πέρασε στην αφάνεια κι η τρομοκρτική επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης. Μα εδώ κρύβονται μεγαλεπήβολα σχέδιο γεωστρατηγικής με την τρομοκρατία εναντίον των Ρώσων θ' ασχολούμαστε...
                                                                                  Αιδώς!
                  ----------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ Αξίζει να διαβάσουν - όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια- τις αποκαλύψεις των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών για τα χημικά της al-Nusra, που είχε δημοσιεύσει ο πολύ- βραβευμένος δημοσιογράφος Σέυμουρ Χερς στο “London Review of Books” Vol. 35 No. 24 · 19 December 2013
pages 9-12 | 5515 words.
Seymour M. Hersh: Whose sarin? The U.S. intelligence agencies produced evidence that the al-Nusra Front, a jihadi group affiliated with al-Qaida, had mastered the mechanics of creating sarin and was capable of manufacturing it in quantity.
ΠΗΓΗ:www.styx.gr/index.php/medianews/16969-ντροπή-σας-παπαγαλάκια-του-τραμπ-του-ερντογάν-και-των-αγγλο-γάλλων-k-mπετινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου