Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Έρευνες στο μπαρ του Αμαρουσίου που λιποθύμισαν από μέθη οι μαθητές

Πενήντα ανήλικοι μαθητές της 2ας και της 3ης Γυμνασίου τριών ιδιωτικών σχολείων των Βορείων Προαστίων, ανήμερα τις Εθνικής Επετείου, κανόνισαν μεταξύ τους ένα πάρτυ σε γνωστό κλαμπ της Λ. Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, αφού πρώτα ενημέρωσαν σχετικά τους γονείς τους προκειμένου να λάβουν και την σχετική άδεια.
Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, η μητέρα μιας 15χρονης ανησυχώντας για την αργοπορία της κόρης της και κυρίως το γεγονός πως δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές της κλήσεις, πήρε το αυτοκίνητο της και έφθασε έξω από το συγκεκριμένο κλαμπ.
Η έντρομη μητέρα είδε έξω από το κέντρο την 15χρονη κόρη της σχεδόν σε ημικωματώδη κατάσταση, ενώ άλλοι 10 ανήλικοι μαθητές, είτε ξερνούσαν, είτε βρίσκονταν και αυτοί σε λιπόθυμη κατάσταση, λόγω της καταναλώσης αλκοόλ.
«Βοήθεια, καλέστε γρήγορα ασθενοφόρο. Το παιδί μου έχει χάσει τις αισθήσεις του».
Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές καθώς η γυναίκα όσο και αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να επαναφέρει με τίποτα το παιδί. Με κραυγές αγωνίας ζητούσε από τους πάντες να καλέσουν το ΕΚΑΒ.
Το ανήλικο τελικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου εξαιτίας της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει, επανήλθε - σύμφωνα με πληροφορίες - το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου.
Εκτός όμως από τον μαθητή, στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν και άλλοι δυο ανήλικοι οι οποίοι είχαν λιποθυμήσει.
Το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ η 15χρονη κόρη της είχε συνέλθει και είχε διαπιστωθεί πως δεν διατρέχει πια κίνδυνο η υγεία της, η αγανακτισμένη μητέρα ενημέρωσε την Ασφάλεια
Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών όπου ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η ομαδική λιποθυμία των ανηλίκων παιδιών ηλικίας 15 και 16 ετών. Έτσι έρευνα εάν αυτή προήλθε από την κατανάλωση μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, από νοθευμένα ποτά ή από το συνδυασμό αλκοόλ με άλλες ουσίες.
                                    ΠΗΓΗ:www.newsit.gr & www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου