Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

1.500 δρομείς έτρεξαν στο «1o Olympic Stadium Run»!


Παρουσία, τουλάχιστον 4.000 θεατών, περισσότεροι από 1.500 δρομείς κάθε ηλικίας μετείχαν στο 1ο Olympic Stadium Run και έτρεξαν στα κουλουάρ του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας υποστηρίζοντας την «Μάχη για τα Αυτοάνοσα» νοσήματα.
Οι αγώνες δρόμου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με τη συνεργασία του ΟΑΚΑ, ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Μαρουσιώτη «Γιατρού της Ειρήνης», Νίκου Δούση - Ρασιά.
Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων όπου το νήμα έκοψαν πρώτοι δύο αδέλφια, ενώ έντονες ήταν και οι συγκινήσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των 5 και 10 χιλιομέτρων.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος υπογράμμισε:
«Η μεγάλη επιτυχία του «1oυ Olympic Stadium Run» μας κάνει να φιλοδοξούμε ότι μετά τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μπορεί να γίνει η 2η σημαντικότερη δρομική διοργάνωση της Αττικής.
Παράλληλα, τόνισε, αποτελεί την 1η δράση του συνεργατισμού σχηματισμού (cluster) «Discover North Athens», τον οποίο συντονίζει η Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ανάδειξη της Βόρειας Αθήνας σε τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό.
Ευχαριστώ την οικογένεια του Μαρουσιώτη γιατρού της Ειρήνης, Νίκου Δούση - Ρασσιά, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ, τους χορηγούς υποστηρικτές της «Μάχης για τα Αυτοάνοσα» και κυρίως όσους έτρεξαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ραντεβού τον επόμενο Οκτώβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου