Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Εξαιρετικές επιδόσεις από την πρωταθλήτρια Σοφία Πιπιτσούλη στο Κανόε Καγιάκ

Τα εγκάρδια συγχαρητήρια στην Μαρουσιώτισσα πρωταθλήτρια του Κανόε Καγιάκ Σοφία Πιπιτσούλη για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Διεθνείς αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Οκτωβρίου στα Μέθανα και τον Ισθμό της Κορίνθου αντίστοιχα, εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τις θερμές ευχές όλων να τη συντροφεύουν στην αθλητική της προσπάθεια.
Η Μαρουσιώτισσα πρωταθλήτρια Σοφία Πιπιτσούλη μετά από την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καγιάκ Σπρίντ τον Ιούνιο στο Σχοινιά, έφερε άλλες δυο Πρώτες θέσεις σε Διεθνείς αγώνες.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, η αθλήτρια του Αμαρουσίου κατέκτησε την 1η  θέση (κατηγορία γυναικών Κ1), στα 200μέτρα, στον 7ο Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα του Ναυτικού Ομίλου Μεθάνων, στον οποίο συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από την Κύπρο, το Ισραήλ και από όλη την Ελλάδα. 
Την επόμενη μέρα 30 Οκτωβρίου, σε μία πρωτοπόρα διοργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα, στη Διώρυγα της Κορίνθου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, διοργανώθηκε ο 1ος Ανοικτός αγώνας Διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου (Corinth Canal Paddle Crossing), που αποτελούταν από μία απόσταση περίπου 7Km (διάσχιση του Ισθμού της Κορίνθου). 
Η Σοφία Πιπιτσούλη κατάφερε να κατακτήσει την 1η  θέση σε αυτόν τον αγώνα απόστασης, ανάμεσα σε αθλήτριες που έλαβαν μέρος από την Ελλάδα και την Κύπρο. 
Η διαδρομή είχε σημείο άφεσης τα Ίσθμια και σημείο τερματισμού την Ποσειδωνία.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίροντας τη Σοφία Πιπιτσούλη για τις σημαντικές διακρίσεις της που για μία ακόμη φορά έκαναν περήφανη την  πόλη του Αμαρουσίου, σημείωσε:
«Στηρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια της Μαρουσιώτισσας πρωταθλήτριάς μας, που διαθέτει τη θέληση να φέρει λαμπρές επιτυχίες διεθνώς για τη χώρα μας και το Μαρούσι στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και να αποτελέσει πρότυπο για τη νέα γενιά. 
Στο Μαρούσι, κάθε προσπάθεια των νέων αθλητών μας θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας. Σήμερα επισφραγίζουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Σοφία Πιπιτσούλη και της ευχόμαστε από καρδιάς κάθε προσπάθεια της να στεφθεί με επιτυχία».
Από την πλευρά της η Μαρουσιώτισα πρωταθλήτρια υπογράμμισε:
«Αν και δεν είμαι εξειδικευμένη στις μεγάλες αποστάσεις, επέλεξα να συμμετέχω στον αγώνα διάσχισης του Ισθμού, διότι ήταν κάτι πρωτοπόρο και αξιόλογο σαν διοργάνωση».
Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι με την νίκη σε μια τόσο μοναδική διοργάνωση ήθελε να τιμήσει την πόλη του Αμαρουσίου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη, που τη στηρίζει δυναμικά και ανελλιπώς, στην προσπάθεια της όλα αυτά τα χρόνια στον Πρωταθλητισμό, προβάλλοντας και μυώντας, με αυτό τον τρόπο τους πολίτες και, κυρίως, τη νεολαία  του Αμαρουσίου στα ιδανικά και τις αξίες του Αθλητισμού και του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Σοφία Πιπιτσούλη θα λάβει μέρος και στους αγώνες που θα διεξαχθούν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που έχουν σκοπό τη γνωριμία μικρών αθλητών με το άθλημα του Καγιάκ και διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου