Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο για καθεστώς χωρίς άδειες, ο Ν. Παππάς

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, δήλωσε ότι αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, «θα γυρίσουμε σε ένα καθεστώς με τηλεοπτικούς σταθμούς μη αδειοδοτημένους»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου να κάνει παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών, ο Ν. Παππάς υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν θα πάει κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ και αν χρειαστεί, τα τηλεοπτικά κανάλια θα γυρίσουν σε καθεστώς χωρίς άδεια.
Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει θέμα εκλογών, σε περίπτωση που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, δήλωσε ότι αυτός είναι ο στόχος όσων βάλλουν κατά της κυβέρνησης. 
«Είναι σαφές ότι αυτό επιδιώκουν, υπάρχει παζλ τοποθετήσεων και συμφερόντων που επιθυμούν διακαώς να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις δια μέσου δικαστικών αποφάσεων».

Κατηγόρησε τη ΝΔ πως καλεί συστηματικά τους δικαστές «να βγάλουν λεφτά από το δημόσιο ταμείο και να τα επιστρέψουν στους καναλάρχες», ενώ την κάλεσε να σταματήσει να προδικάζει το αποτέλεσμα των διασκέψεων του ΣτΕ.
Τέλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση δέχεται διαρκώς πόλεμο για τις αποφάσεις της, αλλά δεν θα κάνει πίσω και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση δεν χαρίζεται σε κανέναν όσο ψηλά και αν βρίσκεται.
                                                        ΠΗΓΗ:www.thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου