Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση Β. Κόκκαλη στην Μ. Διακολιού

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Β. Κόκκαλης, απαντώνταςστην ανακοίνωση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου Μαίρης Διακολιού , τονίζει τα εξής:  
Αναφορικά με την παρέμβασή σας για το έργο της Φραγκοκλησιάς και της Βιοκλιματικής αναφέρουμε και πάλι, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, πως η εκτέλεση όλων των δημοσίων έργων στο Δήμο μας πραγματοποιείται πάντα στο πλαίσιο των αρχών της νομιμότητας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, οι οποίες διέπουν τη δράση της δημόσιας διοίκησης και στις οποίες υπακούει απαρέγκλιτα η Διοίκηση του Δήμου μας.
Για την απάντηση στα τεθέντα ερωτήματα, σας παραπέμπουμε στο από 6.9.2016 δελτίο τύπου όπου αναφερόμαστε αναλυτικά και συγκεκριμένα  στο ζήτημα, ανεξαρτήτως εάν επιλεκτικά απομονώσατε κάποιες φράσεις γενικού περιεχομένου προς δημιουργία εντυπώσεων.
Σε κάθε δε περίπτωση, τα θεσμικά ζητήματα συζητούνται από το κορυφαίο όργανο της Διοίκησης του Δήμου μας, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, του οποίου είστε ενεργό μέλος, ως εκ τούτου έχετε κάθε δικαίωμα παρέμβασης κατά τις Συνεδριάσεις του, ως ο νόμος ορίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου