Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 7:30 μ.μ. η ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στα Μελίσσια

Οι Οργανώσεις Μελών ΠΕΝΤΕΛΗΣ & ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, εν όψει  του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτώβρη.
Στην πολιτική συγκυρία που διανύουμε, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι μόνο η διεύρυνση του κόμματος αλλά και η συστράτευση όλων των πολιτών που οραματίζονται και επιθυμούν να αλλάξει σελίδα η χώρα.


Σας καλούμε, λοιπόν, να πάρετε μέρος σε αυτό τον διάλογο, καταθέτοντας τις προτάσεις και τις απόψεις σας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια, για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία δημιουργώντας συνθήκες αμφίδρομης επικοινωνίας.
Για ένα κόμμα ενεργών μελών, που συμμετέχουν στη δράση και στη συνδιαμόρφωση θέσεων ανατρέποντας την ιδεολογία της ανάθεσης και της πελατειακής λογικής.
Σας περιμένουμε όλες και όλους την ΤΕΤΑΡΤΗ 7/9/2016 & ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης , (Αγ. Γεωργίου & 17ης Νοεμβρίου, πλατεία Αγ.Γεωργίου - ΜΕΛΙΣΣΙΑ).
Στην εκδήλωση, τις θέσεις για το Συνέδριο θα παρουσιάσει ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  & διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  και θα ακολουθήσει διάλογος.
                                           ΟΜ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΟΜ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου