Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«HΡΑ» εκεί, εκεί, στην Α’ Εθνική!

Ήταν 4 Μαϊου του 2011 που το «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ», με την συνδρομή Νατοϊκών ποδοσφαιρικών δυνάμεων,  π,χ. του Πιλάβιου στην ΕΠΟ & αγνών ποδοσφαιρικών παραγόντων όπως ο Μάκαρος που είναι τώρα στη φυλακή, ο Ζαγοράκης νυν Ευρωβουλευτής της Ν.Δ, ο Κομπόττης (από τη Λειβαδιά), Μποροβήλος από την Τρίπολη κ.α, φρόντισαν με το αιτιολογικό της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League... να  υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική ο Ηρακλής, ο οποίος σημειωτέον ΠΟΤΕ μεχρι σήμερα δεν έχει υποβιβαστει αγωνιστικά!!!
Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια και ένα μήνας. 
Δύσκολα χρόνια, ειδικά για εμάς τον κόσμο του Ηρακλή που δεν σταμάτησαμε στιγμή να βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας. 
Ούτε, φυσικά, στο ματς με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο.
Ο «Γηραιός» χρειαζόταν έναν βαθμό κόντρα στην Παναχαϊκή ώστε να πανηγύρισε και μαθηματικά την επιστροφή του στη Super League έπειτα από τέσσερα χρόνια. Και τον πήρε με το τελικό 1-1.
Μόνο με τη «φανέλα», δε βλέπεις προκοπή
Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν ξεκάθαρες τις διαθέσεις τους από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς μόλις στο 7' ο Κυριακίδης σέντραρε και ο… συνήθης ύποπτος Γιάννης Λουκίνας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.
Οι γηπεδούχοι, όμως, αντέδρασαν και στο 28' ο Αναστασόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζιαμπάρη και με πλασέ έκανε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66', όταν ο Ασίγκμπα βγήκε από το τείχος και ο Κουτσιαύτης του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΣΚΟΡΕΡ: 28' Αναστασόπουλος - 7' Λουκίνας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38' Ασίγκμπα, 65' Κάργας - 60' Σιατραβάνης, 62' Πουρτουλίδης, 83' Μπαρτολίνι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 66' Ασίγκμπα
ΔΟΚΑΡΙΑ:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (56' Χαρτσιάς), Χοτζάλι (70' Άλλα), Κυβελίδης, Μπουντόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Σιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης (71' Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης, Πασάς (84' Κάσσος), Λουκίνας
                                                      www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου