Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Στον καθαρισμό του θεάτρου της ρεματιάς

Στον καθαρισμό του θεάτρου της ρεματιάς στο Χαλάνδρι συμμετείχαν την Κυριακή 25 Μαΐου 2015 οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» κ.κ. Λ. Μαγιάκης και Π. Κούκουζας, ύστερα από την πρόσκληση του Δήμου και του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου.
Παραβρέθηκαν επίσης πολλοί φίλοι και μέλη της παράταξης καθώς επίσης & οι οι περιφερειακοί συμβουλοι κ.κ. Π. Δαμιανός, Καλλιόπη Βέττα & Σοφία Κορωναίου 
Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν πάνω από κάθε προσδοκία. 
Απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το πόσο είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν τον πολιτισμό και το περιβάλλον από αδίστακτους μηχανισμούς που ο μόνος τρόπος που ξέρουν είναι να κινούνται στο σκοτάδι και να εκβιάζουν με εγκληματικές ενέργειες την ανοχή στις παράνομες δραστηριότητες τους.

Στον καθαρισμό σημαντική ήταν η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου, του ΣΠΑΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βλ. Σιώμο
του Δήμου Αγ. Παρασκευής με την παρουσία του Δημάρχου Γ. Σταθόπουλου, του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και άλλων αυτοδιοικητικών που έδωσαν το συμβολικό παρών τους.
                           «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» 
                                                         giatomarousi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου