Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Κοσμοσυρροή στο 2ο κύκλο σπιρομετρήσεων

Περισσότερα από πενήντα άτομα υποβλήθηκαν σε δωρεάν έλεγχο πνευμονικής λειτουργίας στο δεύτερο κύκλο σπιρομετρήσεων, που διενεργήθηκε στο Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης που υλοποιεί σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής της Υγείας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κ. Γιώργου Πατούλη.
Τις σπιρομετρήσεις διενήργησε η πνευμονολόγος κα Αννέζα Ρούσου, η οποία σε 14 άτομα που βρέθηκαν με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα έδωσε συμβουλές για περαιτέρω  εξετάσεις. 
Στο έργο της συνέδραμαν οι εργαζόμενες στο Δημοτικό Πολυιατρείο κ.κ. Στέλλα Κορκίδη & Καίτη Σεβαστή, παρούσης της Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Ελένης Λέκκα Καλαντζάκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ  κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του αναφέρει ότι:
 ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. παρέχει την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν δωρεάν σε προγράμματα πρόληψης, ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας το κοινό για την αξία της έγκαιρης διάγνωσης για την διατήρηση και την προαγωγή της υγείας.  
Συνολικά το μήνα Μάιο  περισσότερα από 100 άτομα υποβλήθηκαν δωρεάν σε έλεγχο πνευμονικής λειτουργίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου