Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Εποικοδομητική η συζήτηση των κ.κ. Δ. Καρλαύτη & Γ. Ζήκου με τον Σύλλογο «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Ζητήματα που αφορούν στην περιοχή του Σωρού συζήτησαν ο Αντιδήμαρχος της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Καρλαύτης & ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής κ. Γεώργιος Ζήκος, κατά τη συνάντησή τους με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Στη εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Τεχνικής Υπηρεσίας, τα μέλη της Διοίκησης ενημέρωσαν  τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. για το στάδιο υλοποίησης, αφενός μεν του έργου ανάπλασης του Κ.Χ. 9760 και της πέριξ περιοχής, μεταξύ των οδών Κονίτσης, Αγίου Αθανασίου και Σωρού και αφετέρου του έργου διάνοιξης της οδού Σωρού από την Αμαρουσίου Χαλανδρίου έως την Κηφισίας.      
Συζητήθηκε επίσης η εξέλιξη της διαδικασίας για την ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής Κάτω Σωρός, Τύμβος Μαρμαράδικα, καθώς και το θέμα της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οριοθέτησής του.

Η Διοίκηση δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα του Συλλόγου για την απομάκρυνση των μπαζών από το χώρο έναντι του χώρου των πρώην εξωτερικών συνεργείων.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Νησιώτης και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τα ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και προς τα μέλη της Διοίκησης για την αγαστή συνεργασία και το ενδιαφέρον τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής του Σωρού.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου